Късно вечерта същия ден гардът гръмна и детето и бе

...
Късно вечерта същия ден гардът гръмна и детето и бе
Коментари Харесай

Почернената Майка И Баба Ваня Министерска: Искат Да Отърват Двойния Убиец Викторио!

Късно вечерта същия ден гардът гръмна и детето и бе хванат от полиция и жандармерия край село Долни Богров. Викторио Александров е в ареста, а следствието на двойното ликвидиране се води от дознател в Столична дирекция на вътрешните работи.

Преди дни – на 25 и 26 март, Ваня и Георги Министерски са подали две молби до основния прокурор Сотир Цацаров. В тях упорстват делото да се разпореди на следовател към Софийска градска прокуратура и сочат, че знаят от щерка си Дарина, че Викторио се хвалел пред нея по какъв начин е нападнал някогашната си другарка и родителите й в град Бухово. А също и за различен случай, при който е следил и тормозил душевен и опитал да отвлече някогашна другарка, още ученичка, от град Елин Пелин.

„ При такава голяма загуба – на само дете и само внуче, на нас нищо не ни остана, с изключение на да се стремим да се разкрие цялата истина по случая.

Ако тези две, а може би и повече, прояви на принуждение над дами – негови някогашни приятелки, бяха разследвани в годините от Министерство на вътрешните работи, в случай че бе осъден по един или различен метод за тези прояви, в случай че му бяха взели разрешителното за оръжие, може би в този момент Дарина и Никол щяха да са живи ”, споделя Ваня Министерска. Тя и брачният партньор й са уверени, че основният прокурор ще разбере опасенията им досъдебното произвеждане да не се води официално.

Още повече, че има огромна възможност пред съда двойният палач и отбраната му да изискат скъсен развой, тъй че събраните при следствието данни да не се разискват в зала и да не станат притежание на обществото. Родителите са подали и сигнал до Дирекция „ Вътрешна сигурност ” в Министерство на вътрешните работи, защото – отново съгласно хвалби на Викторио пред щерка им, той се употребил със протекция от висшата полицейска началничка М. И., която била братовчедка и съседка на родителите му. „ Изтъквал е пред щерка ми „ връзката ” си с тази Министерство на вътрешните работи служителка, а и към днешна дата за нас остават странни голям брой обстоятелства към Викторио и неговото позволение за оръжие ”, изяснява Ваня Министерска.

Например – Викторио е адресно регистриран в дома на родителите му в столичния квартал „ Хаджи Димитър ” и в персоналната му карта, която е издадена през 2010 година, е записан този непрекъснат адрес, който е региона на Пето РПУ. Когато през 2013 година Викторио получава правото да носи оръжие, той се записва към работа Контрол на общоопасните средства (звено в МВР) в Трето РПУ, където е работила и М. И. А са добре известни строгите условия на закона, притежателите на оръжие да се записват към Контрол на общоопасните средства (звено в МВР) по непрекъснат адрес, т.е. – Викторио е трябвало да се води на доклад към Пето РПУ. В интервала до 2015 година, когато още не се познава с Дарина, той атакува предходната си другарка и родителите й в Бухово, заплашва ги и с оръжието си.

" Научихме, че на място е извикан патрул от Пето РПУ, който е изготвил отчет по случая и е формирана кореспонденция. Чрез нашия юрист поискахме да се срещнем с обстоятелствата от нея и дали е било подхванато нещо, само че от Столична дирекция на вътрешните работи ни бе отговорено по телефона, че преписката е била препратена за взимане на отношение до работа Контрол на общоопасните средства (звено в МВР) в Трето РПУ, където следите й се губят. Затова питаме дали е имало интервенция на М. И. или на нейни сътрудници от Трето РПУ, тъй че да не бъде взето разрешителното на охранителя ”, разяснява майката на Дарина.

Тя не изключва и присъединяване на полицайката М. И. със препоръки при утежняване на връзките сред Викторио и Дарина, доколкото 3 дни преди убийството охранителят отива да подаде тъжба в полицията, че е подложен на душевен тормоз от приятелката, с която към този момент са се разделили.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР