Късно вечерта на 8 юли пиар експертът Евгени Минчев беше

...
Късно вечерта на 8 юли пиар експертът Евгени Минчев беше
Коментари Харесай

От ватман до водещ на предаване в телевизията на Сидеров. Кой е Евгени Минчев

Късно вечерта на 8 юли пиар специалистът Евгени Минчев беше задържан поради хулиганско държание. Той е имал кавга с група младежи, само че когато полицията е пристигнала на място, там е бил единствено Минчев.

Кой е Евгени Минчев?

Евгени Константинов Минчев е български PR специалист и предприемач, взел участие в реалити формат, шоумен, бизнесмен, стихотворец, артист и публицист. Роден е на 2 юни 1963 година в Златица. Той прекарва детството си в Пазарджик, откакто е бил осиновен, оповестява Уикипедия.

Минчев, който се назовава с прозвището Лорда, учи във военно учебно заведение, само че го напуща преди да приключи, с цел да се реалокира в София. Първата му работа е да чисти входове и защото няма софийско жителство и непрекъснати приходи, стартира работа в градския трамваен превоз като машинист.

През 80-те години на XX век кара трамвай номер 7 в София, който минава по бул. “Витоша ”. Едновременно с ватманството работи като модел. Броени дни преди 10 ноември 1989 година е уволнен от работа поради любовна връзка с френски посланик, твърди Уикипедия.



Снимка: БУЛФОТО

В хода на настъпващите промени в България стартира да написа за затворения свят на посолствата и на известните хора. Включва се в кръга на артиста Емил Димитров и поета Васил Андреев и има връзки с известни персони. Организира празненства и става колумнист в списание „ Хайлайф “. Печели известност с посещение в първия утринен блок на Българска национална телевизия, юридически от Величко Скорчев. Издава няколко музикални албума.

В работата си като пиар и продуцент провежда всемирски събития: „ Руски бал в България “, „ Мис лято “, „ Бизнесдама на годината “, „ Бал на топмоделите “. Организатор е на Бала на мартеницата в Лондон. Той стартира да написа книги и лирика, изявява се и като артист. Първата му книга са автобиографичните записки „ От противоположната страна “ от 2008 година



Снимка: БУЛФОТО

Малко преди да бъде задържан. Минчев се похвали, че на 7 юли е бил публично поканен от Деница Сидерова, брачната половинка на водача на “Атака ” Волен Сидеров, да води свое мое предаване в телевизия АЛФА.

“Реших предаването да се споделя МЪЖКА ДУМА и в него да се дискутират ежедневни тематики, вяра, спорт, бизнес, политика. Ще има графа Твоята поезия/Моята лирика, в която читателите могат да изпращат свои стихове, които след специфичен асортимент ще бъдат прочетени в ефир. Всяко предаване ще приключва с фразата “Вие бяхте с Евгени, лордея се с вас ”, написа той.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР