Късно снощи загуби гостуването си на Атлетик Билбао от 1/8-финалите

...
Късно снощи загуби гостуването си на Атлетик Билбао от 1/8-финалите
Коментари Харесай

Обяснението на Шави: По какъв начин Атлетик Билбао надигра Барселона?

Късно нощес загуби гостуването си на Атлетик Билбао от 1/8-финалите за Купата на Краля и напусна тазгодишната конкуренция рано-рано, въпреки през предишния сезон да подвигна трофея. След последния съдийски сигнал Шави Ернандес призна превъзходството на домакините и изясни по какъв начин тъкмо Атлетик е надиграл неговия тим:
" Честно казано, мисля, че Атлетик изигра страховит мач. Те се защитаваха доста добре и ние не успяхме да изравним интензивността. Те бяха превъзходни и аз видях доста мощен Атлетик. " Сан Мамес " изисква максимума от всеки и ние говорихме за това. Те ни победиха с интензивната си игра, не можехме да се съпоставим с тях. Видях един отличен Атлетик - работещ, проведен, доста добре квалифициран физически ", не скри треньорът на Барселона.
" Два шампионата към този момент ни избягаха. Това са сложни дни, тъй като нещата не се получават. Няма различен вид с изключение на да продължим да имаме вяра в този план. Трябва да продължим да упражняваме, с цел да преобладаваме в мачовете, да играем в противниковото поле ".
Пред Барселона към този момент има единствено два разновидността за трофей през сезон 2021/22 - и :
" Не ми харесва думата неуспех, в случай че има нещо в тази ситуация, то е, че ще си вземем поука. Остават ни още две войни, които ще водим до края - Ла Лига и Лига Европа ", добави Шави, чийто тим е на цели 17 точки от водача Реал Мадрид, въпреки и да има мач по-малко от него. В различен 1/8-финал за Купата на Краля отборът на Карло Анчелоти срещна жестока опозиция, само че в последна сметка (подробности за мача четете в линка).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР