Късно снощи Реал Мадрид победи трудно Кадис с 2:1, а

...
Късно снощи Реал Мадрид победи трудно Кадис с 2:1, а
Коментари Харесай

Ас на Реал изригна: Срамно е, нарочно го направи!

Късно нощес Реал Мадрид победи мъчно Кадис с 2:1, а срещата предложи доста дискусионни моменти. Един от най-спорните моменти пристигна в 30-ата минута, когато бранителят Рафаел Хименес удари в тила Родриго от “лос бланкос ”. Това деяние обаче остана неусетно от съдията Сесар Сото Градо, който не реагира на обстановката. Впоследствие Винисиус влезе в конфликт с бранителя точно по този мотив, поради което и двамата получиха жълти картони.

След дуела Родриго бе засегнат от случилото се и даде воля на гнева си, заявявайки, че това е преднамерено деяние, което той дефинира като срамно.

“Смятам, че това не бе случай, той го направи преднамерено, погледна ме и ме удари. И е срамно, тъй като по-късно ми сподели, че не го е направил преднамерено. Не знам за какво не се прегледа с ВАР, ” съобщи бразилецът.

След това той пусна обява в “Туитър ” с видео от случката, на която ясно се вижда, че удар има.

Бранителят изрази друга позиция след дуела, като е на мнение, че това не е било сериозен удар или лакът, само че въпреки всичко се извини.

“Това не бе лакът, не съм го наранил. На спрян кадър наподобява по-зле, в сравнение с е, извиних му се незабавно ”. След това той бе запитан да разяснява и обстановката с Винисиус. “Точно както споделих за Родриго, той е положително момче, няма да кажа нищо друго за Винисиус. Предпочитам да не го върша. Клуб от ранга на Реал Мадрид би трябвало да управлява играчите си. Ние също би трябвало да се почитаме повече, защото се занимаваме с едно и също, ” разяснява след срещата Рафаел Хименес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР