Късно снощи Реал Мадрид не успя да победи и завърши

...
Късно снощи Реал Мадрид не успя да победи и завърши
Коментари Харесай

Куртоа: От Ла Лига трябва да разберат, че сме хора, а не цирково шоу

Късно нощес Реал Мадрид не съумя да победи и приключи 0:0 в гостуването си на Осасуна. Двубоят бе съпроводен с редица проблеми. Първо влошената метереологична конюнктура наложи играчите на Зинедин Зидан да тръгнат ден по-рано - в петък, вместо в събота, а по-късно гостите трябваше да престоят цели три часа преди да получат позволение да излетят поради неприятното време и снега. Веднага след срещата не съумяха да се върнат в Мадрид, защото летището в Памплона бе затворено.

Големи елементи от Испания са във вихъра на бурята “Филомена”, която блокира част от превоза и живота в страната, а от “кралския клуб” пожелаха срещата да бъде отсрочена, само че от Ла Лига отхвърлиха. Това решение вбеси Тибо Куртоа, който се причисли към своя ментор Зидан, в рецензиите към управлението на испанския футбол за това им решение.

“Успяхме да изиграем мача, само че от Ла Лига би трябвало да съжаляват за това решение, за това, което направиха както с нас, по този начин и с други отбори. Мисля, че от дълго време се знаеше за идването на тази стихия и че не просто ще е мъчно да се играе. Вчера трябваше да излетим от полузамръзнала писта, през днешния ден не можем да се приберем по домовете си и евентуално ще би трябвало да летим непосредствено за Малага. От Ла Лига би трябвало да осъзнаят, че ние не сме цирково шоу, което би трябвало да играе непрестанно, а хора,” ядосан бе вратарят.
Ла Лига 18 кръг, събота 9 януари  Осасуна 0:0краен резулат  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР