Късно снощи по болезнен начин. Отборът на Шави Ернандес на

...
Късно снощи по болезнен начин. Отборът на Шави Ернандес на
Коментари Харесай

Барселона пусна кадри от съблекалнята след Ел Класико, Жоан Лапорта държа реч

Късно нощес по мъчителен метод. Отборът на Шави Ернандес на два пъти се връщаше в мача след закъснение, само че в продълженията на полуфиналния конфликт за Суперкупата на Испания означи за 3:2 и до дузпи не се стигна.
В Каталуния таяха огромни очаквания, че точно тази конкуренция може да донесе желан трофей във витрината на клуба, който от своя страна да даде спомагателна мотивация на футболистите за втората половина от сезон 2021/22.
Все отново, най-вече младият състав на Барса остави положителни усещания с играта си и не сбъдна някои първични прогнози, че ще загуби пагубно това издание на Ел Класико от водача в Ла Лига.
За да повдигне духа на своите играчи, президентът на клуба Жоан Лапорт е влезнал в съблекалнята след последния съдийски сигнал, а фрагментите бяха публикувани в днешния ден от формалните канали на Барселона в обществените мрежи.
От тях излиза наяве, че Лапорта е доста горделив от представянето на футболистите на Шави Ернандес - " повече от всеки път ", и споделя, че е получил сходни известия и от Испания.
" Като президент на Барселона, от името на цялото управление и всички " кулета " по света - ние всички сме горди, че сме почитатели на Барса! Благодаря Ви! ", споделя Жоан Лапорта и по-късно прибавя, че това е пътят, по който би трябвало да върви клубът.
" Тощу що изпуснахме успеха, само че съм сигурен, че в случай че продължаваме по същия метод, ще я реализираме. Благодаря ви, да живее Барселона! ", добавя босът на Барса и потегля да излиза от съблекалнята, прегръщайки старши треньора Шави под аплодисментите на играчите.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР