“Късно е, колеги, за китка!” Цитат от днес, от брифинга

...
“Късно е, колеги, за китка!” Цитат от днес, от брифинга
Коментари Харесай

Станишев: Борисов ме молел да махна Нинова? Е, не го послуша...

“Късно е, сътрудници, за китка!” Цитат от през днешния ден, от брифинга на управлението на “Позитано” 20, с който Нинова атакува партиите на митинга. След всички опити на същото управление да се покаже като участник в митингите. Откривате ли политическа логичност? Аз към този момент не откривам даже здрав разсъдък ", съобщи Сергей Станишев

" Според Нинова, Борисов “ме е молел да я махна”. Задкулисно - от парламентарната естрада. Е, не го послушах и през днешния ден тя е ръководител на Българска социалистическа партия. И я апелирам да отговори на няколко въпроса, които вълнуват хората в партията. "

Това написа във фейсбук Сергей Станишев в отговор на пост на лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя пък бе провокирана от самопризнание на премиера Бойко Борисов: " Аз споделях на Станишев на времето - стой ги тези Мая и Корнелия, излез ти. "

Ето цялостния пост на Станишев:

Партийната преданост не ми позволяваше до този миг да разясня резултатите на Българска социалистическа партия. Очаквах Националният съвет да даде явен знак, че е схванал посланието на гласоподавателите на тези избори. Това не се случи. „ Продължаваме напред! “

Днес стана явно, че разгромът на левицата на парламентарните избори ще бъде оправдаван посредством груби неистини и операции. Чрез фейсбук постове на партийния водач. Левият опит за политическо шоу.

Според Нинова, Борисов “ме е молел да я махна”. Задкулисно - от парламентарната естрада. Е, не го послушах и през днешния ден тя е ръководител на Българска социалистическа партия. И я апелирам да отговори на няколко въпроса, които вълнуват хората в партията.

Защо жертва Радев в услуга на Борисов и Движение за права и свободи? А Българска социалистическа партия трябваше да заплати тази скъпа цена на изборите?

Какво постанова превръщането на Българска социалистическа партия от огромна, демократична и комплицирана партия в междинна, опростена, лидерска групировка?

Как като единствена съпротива губиш следващите избори и отблъскваш половин милион гласоподаватели?

“Късно е, сътрудници, за китка!” Цитат от през днешния ден, от брифинга на управлението на “Позитано” 20, с който Нинова атакува партиите на митинга. След всички опити на същото управление да се покаже като участник в митингите. Откривате ли политическа логичност? Аз към този момент не откривам даже здрав разсъдък.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР