Късна драма беляза мача между Бетис и Жирона от 13-ия

...
Късна драма беляза мача между Бетис и Жирона от 13-ия
Коментари Харесай

Понякога и гол в 94-ата минута не стига за победа...

Късна драма беляза мача сред Бетис и Жирона от 13-ия кръг на испанската Ла Лига. Двубоят в Севиля приключи без победител - 2:2, само че гостите от Каталуня несъмнено могат и би трябвало да съжаляват, че не си потеглят от стадион “Бенито Вийямарин” с трите точки.

На два пъти гостите повеждаха в резултата, като създател и на двете попадения бе Порту. Именно той откри резултата в първата минута на добавеното време, прехвърляйки мастойрски вратаря Антонио Адан.

В 83-ата Андрес Гуардадо изравни за севилци, само че в четвъртата минута на добавеното време Порту още веднъж вкара гол за каталунците и по всичко изглеждаше, че играчите на Жирона ще зарадват почитателите си с победа. Не по този начин мислеха обаче футболистите на Бетис, които в предходния кръг бяха разгромени с 0:5 от Ейбар. Бетис остава без победа към този момент в четири следващи срещи, само че най-малко довечера съумя да се избави от проваляне след гол в 95-ата минута на резервата Кристиан Тейо.

Бетис заема осмо място в класирането с 18 точки, до момента в който Жирона не познава усета на провалянето в последните си пет дуела и се намира на 10-а позиция със 17 точки.

СТАТИСТИКА НА МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Примера дивисион 13 кръг, събота 25 ноември  Бетис 2:2краен резулат  Жирона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР