Каската е символичен подарък. Нали съм министър на отбраната. В

...
Каската е символичен подарък. Нали съм министър на отбраната. В
Коментари Харесай

Защо Каракачанов подари каска на Сидеров?


Каската е алегоричен подарък. Нали съм министър на защитата. В политиката има доста удари по главата. Това съобщи в "Събуди се " Красимир Каракачанов, по отношение на подаръка си към Волен Сидеров на сватбата му.

"Радикализмът в мюсюлманската вяра не е присъщ за етническите турци. Те си имат обичаи. Той е присъщ за други хора. Ние би трябвало да спрем тази радикализация. Всички имами в България получават месечното си заплащане от непозната страна. Нормално ли е те да насаждат подобен ислям, който в никакъв случай не е бил присъщ нито за Турция, нито за България, нито за Османската империя. Те просто са научени по този начин коренно в учебните заведения, които са посещавали в Палестина да вземем за пример ", сподели Каракачанов.
"След 27 години войни сред партии би трябвало да спрем с борбите. Деляхме се на леви и десни, червени и сини, русофили и русофоби - стига към този момент. По отношение на администрацията на президента, то той си носи отговорността, както аз имам пълномощия в министерството на защитата. Излишен диалог е да разясня какво е можел да направи президента ", сподели той.

"Когато приказваме за българската авиация, то би трябвало да знаем, че тя не е единствено от изтребители. Когато приказваме за нея, би трябвало да знаем какви функционалности ни трябват. Нови изтребители ще има, разновидността да се търси нещо остаряло, не е на дневен ред ", съобщи Каракачанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР