Каскадата в Пловдив, при която кола се е обърнала в

...
Каскадата в Пловдив, при която кола се е обърнала в
Коментари Харесай

Каскадата в Пловдив станала след гонка с полицията

Каскадата в Пловдив, при която кола се е обърнала в ров на ремонт на бул. „ Дунав ”, е станала след гонка с полицията. Шофьорът, управлявал колата е бил под въздействието на алкохол и е арестуван след опит да избегне полицейска инспекция, съобщи glasnews.bg.

Минути след среднощ през днешния ден автопатрул на РУ-Труд подал сигнал за прекъсване със стоп палка на преминаващия в селото лек автомобил Хонда. Водачът обаче не се подчинил и траял в посока Пловдив.

С включени светлинна и звукова сигнализация униформените последвали колата, която минала на червен светофар на кръстовището сред бул. Дунав и ул. Райна Княгиня и навлязла в заградения сектор с ремонт, обозначен със съответните знаци. Там, в ров „ Хондата ” пропада и се преобърща.

На място, дружно с сътрудниците им от Трето районно управление (на МВР), униформените задържали 62-годишния престъпно проявен мъж зад кормилото. Тестът му с дрегер отчел съществуване на 1,38 промила алкохол, той е дал кръвна проба за химически разбор. На водача и негова спътничка е оказана здравна помощ.

Извършителят е арестуван за период до 24 часа, формирано е полицейско произвеждане.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР