В Благоевград асфалтират улици през нощта по идея на кметаМетоди

...
В Благоевград асфалтират улици през нощта по идея на кметаМетоди
Коментари Харесай

Фотонаблюдател: В Благоевград асфалтират улиците през нощта!

В Благоевград асфалтират улици през нощта по концепция на кметаМетоди Байкушев, с целда се избегне натовареният трафик и да се спестят усложненията на водачите.

Фъв Facebook градоначалникът разгласява фотоси от нощните ремонтни действия по бул. „ Св. Димитър Солунски “ и написа: „ Фрезоване денем, асфалтиране вечерта. Утре отново “. Постът му бе посрещнат с поздравления: „ Европейска работа “, „ Като в Лондон... значи можело и в България! “…

За по-малко от 24 часа бе асфалтирана улица " Иван Михайлов " в Благоевград. Дейностите продължиха и по бул. " Свети Димитър Солунски ", като благоевградчани бяха мощно впечатлени от метода, по който се работи за изкърпване на пътната мрежа.

" Оттук нататък, когато общината прави поправки на улици, постоянно ще бъде по този начин, когато изискванията го разрешават. Предстои да създадем и смяна в наредбата и договорите с тези, които прокопават града за частни цели - разпределителни сдружения, ВиК и други. Целта е да подсигуряваме, че разкопаването е направено единствено тогава, когато е направена готовност, а не не една дупка да бъде разкопана и месеци да стои отворена ", сподели кметът Методи Байкушев.



Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР