Касията е подходящо средство за всички онези дами, които не

...
Касията е подходящо средство за всички онези дами, които не
Коментари Харесай

Край С Боята За Коса! Ето Го Домашното Чудо, Което Премахва Всеки Бял Косъм От Главата! Ще Се Изумите Колко Е Ефикасно!

Касията е уместно средство за всички тези дами, които не желаят да трансформират цвета на косата си, само че желаят да я заздравят и да я подхранят в допълнение.

При по-светлите и при русите коси се придава доста ослепителен, златист нюанс. Семена на касия се сварят и се вършат отвари, които работят оздравително.

Когато приказваме за типа на косата обаче, рецептите са много по-различни. Ще ви ги представим, а от вас се изисква само да ги забъркате.

Касия за страхотна и мощна коса

Ще ви е нужна касия на прахуляк, която се открива в био магазините и онлайн. Прави се каша от средството с добавена топла вода. Оставете я да престои по този метод близо един час.

Следващата стъпка е в нанасянето. То би трябвало да се извърши като елементарна багра за коса. Нанасяйте по същия метод върху косата си – от корените по дължина на всеки обособен кичур.

При състояние, че приказваме за светла коса и се търси само подхранващ резултат, не трябва да оставяйте сместа да престои по-дълго от 30 минути преди самото нанасяне.

Съвет: Ако заложите на касия семена с еликсир за коса, отмиването ще стане доста по-лесно.

За златист цвят

Ако желаете да се сдобиете със златист цвят, належащо е да смесите касия на прахуляк със сок от портокал до реализиране на консистенция на кисело мляко.

Сместа се покрива и се оставя по този метод 12 часа. Кашата се слага върху суха коса.

Нанесете по цялата дължина и останете по този начин в идващите 3 часа. Накрая измийте с шампоан и повторете процедурата след месец.

За поддържане

Смес сред Cassia Obovata и топла вода (за консистенция на кисело мляко). Поставете кашата върху сухата си коса по цялата й дължина.

Тя се покрива с найлонова шапка и се остава с нея 1 час. Накрая отмийте с шампоан и подобаващ еликсир. Правете всеки месец за здрава коса.

Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР