Арсенал има разделени мнения сред феновете си, след като разкри

...
Арсенал има разделени мнения сред феновете си, след като разкри
Коментари Харесай

Феновете на Арсенал се отчайват, тъй като се потвърждават плановете за парада за титлата във Висшата лига - „Никога не се учим“

Арсенал има разграничени отзиви измежду почитателите си, откакто разкри проектите за тричасов автобусен церемониал, в случай че победят Манчестър Сити за короната във Висшата лига.

Топчиите завоюваха за последно купата в лигата през акцията 2003/04, само че имат действителен късмет да сложат завършек на 20-годишната си суша през идващите седмици, до момента в който се борят против Сити за вътрешна популярност.

Отборът на Микел Артета сега има точка пред Сити на върха на Висшата лига, макар че настоящите първенци са изиграли мач по-малко в семейството.

И до момента в който никой в ​​отбора на Арсенал няма да е под всевъзможни илюзии, че има още доста работа за извършване, в случай че желаят да вдигнат трофея по-късно този месец, празненствата за отбелязване на подобен мотив към този момент са набелязани с молив.

Като се има поради, че конкуренцията за купата евентуално ще стигне до края, Арсенал трябваше да даде предварителни проекти на съвета на Ислингтън при положение, че победи. Тържествата, състоящи се от автобусен церемониал през северен Л...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР