Кървавата Луна или Супер Луна на 20 октомври е в

...
Кървавата Луна или Супер Луна на 20 октомври е в
Коментари Харесай

Кървавата луна носи промени за три зодии

Кървавата Луна или Супер Луна на 20 октомври е в знака на Овен, а 3 от зодиите ще се усещат по невероятен метод на този ден.

Близнаци

Социалният живот на представителите на зодията ще е доста обещаващ. Това е същински добре за тях, защото извънредно доста държат на другарството. Хората Близнаци ще имат способността да изслушват проблемите на приятелите си, без ни минимум да се натоварват от всичко това. По време на кървавата Луна ще се усещат по един невероятен метод и ще бъдат дарени с креативно мислене и предпочитание да преследват задачите си.

Стрелец

Творчески интервал ще бъде за Стрелците. Енергията на Луната ще рефлектира върху тях и с интерес ще учат всичко това, което ги вълнува в живота. Много е евентуално даже през тази фаза на Луната Стрелците да открият своята огромна обич и да преживеят сантиментални моменти.

Водолей

Водолеите постоянно са били дръзки и истински, когато приказваме за хрумвания и мислене. Отново ще имат опция да показват безгранична креативност. Ще им е в действителност елементарно да беседват с близките и ще съумяват да изпъкват измежду тях.

Сега е подобаващ миг Водолеите да възнамеряват пътешестване. Кървавата Луна ще ги зареди с позитивна сила.

Пълно лунно затъмнение се случва, когато Земята премине сред Луната и Слънцето, хвърляйки сянка върху Луната. Трите небесни тела би трябвало да бъдат съвършено подравнени, с цел да се случи това. Суперлуна се случва, когато цялостно или новолуние съответствува с най-близкия метод на нашия сателит до Земята. Това прави Луната да наподобява по-голяма. Орбитата на Луната е елипсовидна, а едната страна (апогей) е на към 50 000 км по-далеч от Земята от другата по-близо (перигея). Следователно, пълнолуние, което се случва покрай перигей, се назовава суперлуна. В този случай той е прочут и като „ суперлуната на цветята “, защото се появява, когато цветята се появят напролет на северното полукълбо
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР