Картите Таро разкриват много интересни събития за започналия вече месец

...
Картите Таро разкриват много интересни събития за започналия вече месец
Коментари Харесай

Какво вещаят картите Таро за зодията ви

Картите Таро разкриват доста забавни събития за почналия към този момент месец октомври, а прогнозата въобще не е обвързвана с климатичните условия в страната.

Какво ви чака съгласно зодията? Някои отговори се съдържат в обява на в. " Струма ".

Овен

Октомври ще бъде месец, изпълнен с благоприятни условия за вас, Овни. Ще преоткриете своите гении и ще се радвате да излизате по-често от вашата зона на комфорт. Каквито и да са трудностите, които ще се появяват по пътя ви, можете да ги преодолеете с усмивка и да излезете победител от всяка обстановка. В работата ви чакат триумфи, само че в любовта са вероятни неясноти и комплициране.

Телец

Още при започване на месеца може да се наложи да извършите някои промени. Не насилвайте събитията. В работата ще се радвате на поддръжка, ще бъдете стимулирани. Не забравяйте да бъдете признателни на хората, които ви оказват помощ. В любовта не си позволявайте да стигате до спорове с колегата. Ако търсите своята половинка, може да ви чака нещо забавно.

Близнаци

Хубава сила, приповдигнато въодушевление, само че внимавайте с какво се захващате. Не си губете времето с тривиални неща. Защитавайте ползите си и почистете живота си от това, което ви пречи. Използвайте продуктивната сила, с цел да приведете проектите си в деяние. В работата ще имате опцията да постигнете положителни резултати. В любовта бъдете открити и не играйте жертвата.

Рак

Таро картите разкриват, че за Раците ще е добре в случай че понякога излизат от своята зона на комфорт. Бъдете рискуващи, само че и рационални. В работата може да ви е по-натоварено от нормално. Вашите умения ще ви оказват помощ в разрешаването на проблемите. В любовта ще успявате да поддържате интереса на вашата половинка. Новият месец ще донесе сантиментални изненади за необвързаните.

Лъв

Продуктивен месец чака Лъвовете, само че не бъдете дребнави. Възможни са спорове с другари, фамилията, по тази причина не говорете преждевременно. Не рискувайте ненужно и няма да имате загуби. В работата внимавайте за неточности. Точните думи в точното време могат да спасят връзката ви и да я създадат по-хубава. Необвързаните няма да скучаят.

Дева

Таро картите разкриват, че Девите ще се вълнуват от финансови въпроси и по тази причина ще е добре да не харчат ненужно. Октомври е подобаващ месец за пускане на хрумвания. Що се отнася до любовта – ще би трябвало да поемете отговорност за личното си благополучие, не очаквайте сътрудникът ви да разбере какво ви прави щастливи. Покажете му по тънък метод и не забравяйте да благодарите, когато половинката поставя старания във връзката.

Везни

Везните ще се вълнуват от това по какъв начин да подобрят себе си, какви нови умения да придобият. В работата ще би трябвало да очертаете ясно границите и да се пазите от недоброжелатели. Делегирайте отговорностите на способни и надеждни хора, в случай че заемате управителна позиция. Може да не срещнете схващане от страна на вашата половинка по отношение на работата ви. Помислете какво сте подготвени да жертвате.

Скорпион

Таро прогнозата за октомври за вас, Скорпиони, е че ви чака месец, в който е допустимо да влизате в конфликти, както в професионален, по този начин и в персонален проект. Ако сте обмисляли значимо решение, ще можете да извършите съответни проекти през идващите няколко месеца. Комуникацията може да стане малко комплицирана през този октомври, тъй че избягвайте всевъзможни чувствителни тематики на диалози. В работата не приемайте събитията прекомерно персонално. В любовта, без значение дали имате половинка до себе си или изпитвате страсти към някого, ще би трябвало да полагате старания, написа az-jenata.bg

Стрелец

Ако желаете този месец да бъде прекрасен за вас, не се връщайте в предишното. В случай че ви следва да извършите сериозен избор, бъдете съсредоточени и ще се справите. В работата бъдете уверени, вероятностите за вас са положителни. През този месец ще бъде значимо да не спорите с обичания човек. Бъдете смяната, която желаете да видите в колегата си. Опитайте се да подобрите връзката и да си осигурите повече сантиментални мигове.

Козирог

Таро картите демонстрират, че октомври ще донесе баланс и възобновяване на вашите енергийни равнища, което ще ви даде опцията да извършите някои промени в живота си. В работата ще бъде умерено и ще можете да разкриете своя креативен капацитет. Любовта може да ви сложи някои „ капани “, по тази причина бъдете деликатни.

Водолей

Интензивен месец ви чака, само че не се напрягайте. Помислете за вашите потребности – физически и прочувствени. В работата ще се движите напред и нагоре, като това ще усъвършенства и вашите финанси. Не забравяйте да си почивате задоволително. Във връзката ще се наложи да полагате повече старания за хармонията с колегата, а в случай че сте необвързани, запазете нещата инцидентни и неангажиращи, най-малко този месец.

Риби

Забавен месец! Ще бъдете въодушевени както креативен, по този начин и прочувствено, ще сте по-спонтанни и по-склонни да рискувате. Покажете най-хубавото от себе си, в случай че желаете другите да ви виждат. В работата проектите ви ще се реализират, само че в любовен проект е допустимо да бъдете недоволни, изключително в случай че сте в дълготрайна връзка. Опитайте се да намерите решение с обичания човек. Необвързаните може да се влюбят ненадейно.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР