Къртис Колман от град Сиймур, щата Индиана в САЩ, е

...
Къртис Колман от град Сиймур, щата Индиана в САЩ, е
Коментари Харесай

Страшна трагедия! Гладно 8-годишно дете почина след като обърка зърнена закуска с наркотици

Къртис Колман от град Сиймур, щата Индиана в Съединени американски щати, е имал 180 пъти над смъртоносната граница на съществуване на метамфетамин в кръвта си, след трагичния случай от 21 юни, детайлности за който излизат чак в този момент в американските издания.

Полицията е била извикана в дома на бабата и дядото на Къртис в Кротерсвил, Индиана, след което е бил отведен в болница, където по-късно той е умрял.



Бащата на момчето, също с името Къртис Колман, е упрекнат в незаконна немарливост с следваща гибел, което може да го вкара за до 40 години зад решетките, в случай че бъде приет за отговорен.



В сутринта на гибелта си, Къртис е събудил татко си като му е споделил, че е гладен, само че Колман споделил на сина си, че в къщата няма храна.

Колман, 41-годишен, по-късно е признал на разпита в полицията, че в дома им в действителност не е имало нищо за ястие, само че е имал метамфетамин, подложен в паница в кухнята. Впоследствие дребното гладно момче е объркало опиатите със зърнена закуска, като най-вероятно повода е и че в помещението не е имало светлина.



Също по този начин Колман е отказал да потърси здравно лекуване на сина си заради опасения, че ще бъде изпратен в пандиза.

Полицията твърди, че той е знаел, че детето се нуждае от здравна помощ в продължение на четири часа преди да се свърже с някого.



Той в последна сметка е завел момчето при родителите си, а по-късно се е обадил на 911 и е съобщил, че детето не диша.

Когато Къртис в последна сметка дошъл в болница, не можело да се направи нищо, с цел да бъде избавен и той умрял.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР