Картата, която съм публикувал в профила си в Instagram е

...
Картата, която съм публикувал в профила си в Instagram е
Коментари Харесай

Мeтин Кюлюнк: Картата е отпреди 100 години, нямаме претенции към ничии територии

„ Картата, която съм разгласил в профила си в Instagram е от преди 100 години, когато е призната по времето на Османската империя и няма нищо общо с през днешния ден. Ние нямаме искания към ничии територии. Имаме обща история с българите и сме съседи. Добросъседството с България е скъпо за нас и считам, че това се осъзнава от тяхна страна ”. Това сподели особено за „ Нов живот ” Мeтин Кюлюнк, който.
Заедно с нея депутатът от партията на президента Реджеп Таип Ердоган разгласява в Instagram послание към гръцкия народ, съдържащо исторически аспекти, откакто Атина разгласи, че ще разшири територията си в Егейско море на 12 благи. В отговор на това Турция към този момент разгласи, че решението за уголемение на граници е мотив за война.
 Турски народен представител сподели карта на страната, в която е половин България и огромна част от Северна Гърция Турски народен представител сподели карта на страната, в която е половин България и огромна част от Северна Гърция
Депутат от ръководещата партия на Турция призoвaвa зa Вeликa Турция, в чиитo прeдeли влизaт Ceвeрнa Гърция и чacти oт Бългaрия. Тaкaвa...
„ Гърците не могат да разширят териториалните си води до 12 благи (около 22 км) в Бяло море., или проблем бели “, съобщи външният министър Мевлют Чавушоглу. От Външното ни министерство обявиха, че са почнали инспекция по случая.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР