Каролина Плишкова се класира за полуфиналите на тенис турнира в

...
Каролина Плишкова се класира за полуфиналите на тенис турнира в
Коментари Харесай

Плишкова излиза срещу Халеп на полуфинал в Маями

Каролина Плишкова се класира за полуфиналите на тенис шампионата в Маями, откакто надигра в напълно чешки конфликт Маркета Вондрушова в два сета – в обособените елементи 6-3, 6-4. Двубоят стартира по-добре за по-опитната от двете, която проби още във втория гейм подаването на съперничката, а това бе задоволително за триумф в първия сет.
Във втория обаче 19-годишната Вондрушова стартира с пробив, само че Плишкова го върна в петия гейм. По-младата от двете чехкини се пропука още веднъж в седмия гейм и по този начин Плишкова се класира за полуфиналите. Там я чака тежък мач със международната номер 3 Симона Халеп.

Румънката надви над китайката Цян Уан в два сета – 6-4, 7-5. В първия сет и двете бяха доста неуверени на личен сервис, като дуелът стартира с три поредни пробива, преди Халеп да бъде първата, която удържа подаването си. Китайката бе пробита за трети следващ път, само че румънката върна жеста още в идващия гейм. Въпреки това тя съумя да затвори частта в своя изгода.
Във втория драмата бе цялостна, откакто Халеп стартира с пробив, само че загуби пет поредни гейма. Дори това обаче не се оказа задоволително за Уан, която позволи нов срив в играта си и позволи шест следващи гейма в интерес на Халеп, които й осигуриха крайния триумф в срещата.

Така в полуфинала в долната половина на схемата ще се изправят Плишкова и Халеп. Двете са изиграли досега 9 дуела, в които Халеп води със 7-2 триумфа. Мачът им е финален от програмата и ще стартира в 03:00 часа. Преди това от 19:00 часа пък ще се организира другия полуфинал сред Анет Контавейт и Ашли Барти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР