Кърменето е един от най-естествените процеси, който можем да си

...
Кърменето е един от най-естествените процеси, който можем да си
Коментари Харесай

Сватбените СНИМКИ на тази красива бразилка взривиха мрежата

Кърменето е един от най-естествените процеси, който можем да си представим. Въпреки това не всички го утвърждават, изключително когато се случва на обществени места. 24-годишна бразилка взриви обществените мрежи с откровените си сватбени фотоси. Младата Данили от град Куяба театралничи, до момента в който кърми дребното си бебе, облечена в сватбена рокля.







Жената е безапелационна, че времето и мястото за това нямат никакво значение, по тази причина и разрешила на фотографа Моника Карвальо да разгласява фотосите в мрежата.



„ В началото се опасявах да покажа фотосите, защото не бях уверена, че хората ще го сметнат за подходящо. За благополучие, огромна част от тях ги харесаха”, споделя Данили.



Със фотосите младоженката желае да покаже, че когато бебето е гладно, няма никакво значение къде се намира майка му, както и че не би трябвало да се обръща внимание на хората, които те следят с любознание и отрицание.



Нетрадиционните й сватбени фотоси провокираха и много укорителни мнения. Някои си разрешават да отбележат, че бебето може да изчака до края на церемонията.



Други пък означават, че наличието на толкоз малко дете на сватбена гала е неприемливо, а задачата на булката е била да притегли вниманието към себе си.

Превод: БЛИЦ

Източник: ofigenno.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР