Кармата и съдбата ви зависят от датата на раждане Понякога

...
Кармата и съдбата ви зависят от датата на раждане Понякога
Коментари Харесай

Кармата и съдбата на човек зависят от датата му на раждане

Кармата и ориста ви зависят от датата на раждане

Понякога се случва по този начин, че откакто си поживял известно време, разбираш, че в теб се крие огромен капацитет. За да не губите скъпо време, датата ви на раждане ви разкрива каква е силата на характера ви.

1-10 януари
Хората, родени в този интервал, не обичат разногласия и ненужно лутане, привързани са към своите близки, търпеливи и работливи. Те в никакъв случай не завиждат на другите, пробват се да реализират всичко сами, тъй като са доста амбициозни. Често се нуждаят от успокоение и възприятие за сигурност. Притежават такива качества като: вежливост, почтеност, правдивост, нововъведение, обичат вниманието, запалянковци, които в никакъв случай не се отхвърлят.

11-19 януари
Много разумни, надарени и умни хора. Ценят образованието и не губят добитите умения; елементарно придвижват креативните си хрумвания в всекидневието и бързо дефинират какво е належащо и какво не. Ако е належащо, са строги в общуването. Способни по едно и също време да мислят в разнообразни посоки; имат гений за наблюдение; сполучливи в работата.

20-29 януари
Притежават следните качества: искреност, досетливост и автентичност едновременно; ценят положителното другарство, само че знаят по какъв начин да управляват възприятията си и работят логично; мислят продуктивно; бързо учат, практични, с аналитично мислене; изпреварват времето си и елементарно преодоляват компликациите. Не обичат рестриктивните мерки.

30 януари-8 февруари
Характерно за човек от този интервал: предвидливост, бързо мислене, почтеност и доброжелателност към хората, не обича неискрените хора; дарба за проучване на непознати езици, сладкодумен, притегля вниманието с лекота; има развито възприятие за хумор; умее да убеждава, елементарно възприема опита от други хора; реализира резултати бързо. Той цени науката и обича дебатите и полемиките.

9-18 февруари
Стреми се към нови чувства, цени свободата: обича нови места, следи модата, основава истински и привлекателни неща, ненавижда рутината. Има необятен кръг от другари, харесва се на противоположния пол.

19-29 февруари
Има положително въображение, деликатен към околните и не понася спорове. Други качества: сърдечност, жал и съчувствие, отличава се с позитивно отношение и развити креативен качества. Опитва се да не съди и е подготвен да се промени. В сложни обстановки знае по какъв начин да продължи, без да губи почва под краката си. Способен на дълбоки усеща, сантиментален и великодушен в любовта.

1-10 март
Човек, роден при започване на март, се характеризира с нараснала сензитивност: той разгадава страстите и възприятията на другите хора, като в същото време ги почита, цени фамилията, само че е податлив към неприятни привички. Понякога променлив, задоволително непретенциозен и обичан от обществото. Не е кадърен на неприятни каузи и паники и дълго претърпява, в случай че някой се е отнесъл с него незаслужено, многостранно надарен с развита вътрешен глас.

11-20 март
Това е човек с богато въображение, който може да бъде сполучлив в съвсем всяка област, той насочва силите си към осъзнаване на положителното и хубостта, има предвидливост и свръхестествени качества. Има мощна позитивна сила и елементарно се доверява.

21-31 март
Тези хора са доста мощни във връзка с физическото развиване. Ясно схващат поставените си цели и се придържат към тях. Исканията им са високи и те в никакъв случай не се отхвърлят от това, което желаят. Те не обичат да се подчиняват на заповеди и са подготвени да вървят единствено по начертания от тях път, привлекателни, секси и рядко сами.

1-10 април
Много живи и индивидуалистични хора: човек, креативната сила струи като река; те стават прелестни артисти, знаят по какъв начин да се показват. Като положителни мениджъри могат елементарно да въздействат на близките. Способени да реализират мечтаното. Те знаят по какъв начин да живеят и да се радват на живота.

10-20 април
Тези хора обичат да учат и изследват непознатото. Те са отворени и обичат общуването. Приятелски настроени, лоялни, великодушни и дружелюбни, имат самочувствие, обективни, обичат похвалите. Склонни да учат непознати езици и от време на време харчат прекалено много пари.

20-30 април
Ообича красиви, качествени и привличащи вниманието движимости – в резюме естет, внимателен, гальовен и обичан от обществото. За него са значими материалните и духовните полезности, които той е подготвен да пази. Тези хора изпитват огромно наслаждение от присъединяване си в обществения живот, обичат да се обкръжават с красиви движимости и положителни другари. Те не обичат кавги, разногласия и различия, тъй като в живота им „ всичко би трябвало да е красиво “.

1-10 май
Това е човек с високи умствени качества, който цени същото в другите хора – разум и обучение. Притежава мощна вътрешен глас, концентрира се върху ползите си, само че в това време обича да следи света към себе си, извънредно сладкодумен. Лесно разгадава хората, има отлични организационни умения и е в положение да работи в екип. Другите го слушат, познавач на свободата.

11-20 май
Родените в този интервал са доста надеждни и почтени хора, способни на мощни и дълбоки страсти, тъй като те ценят колегата. В същото време са реалисти и самодостатъчни; работливи и ориентирани към реализиране на триумф. Красотата за тях има значение, наблюдателни. Те не обичат тълпите и несправедливостта, не се хвалят.

21-31 май
Тези хора са всестранно развити и имат досетливост, разумна и поредна мисъл. Приветстват нововъведенията и се радват на нови познанства. Ценят информацията, любопитни и жадни за познания. Имат изострен разум, отлични декламаторски качества. Достатъчно умни, с цел да победят сами съперника си.

1-10 юни
Родените при започване на юни, осъзнават значимостта на взаимоотношенията в обществото, вършат осведомени решения, интелигентни, тактични и подготвени да вършат компромиси; знаят по какъв начин да се насладят на момента, работят градивно. Харесват нововъведенията, комфорта и качеството, не обичат елементарните неща. Ценят другарството и любовта.

11-21 юни
Тези хора имат съвременно мислене, те са способни да мислят обективно и независимо. Те притеглят хората, бързо се доближават до тях, само че дългите другарства са по-важни за тях, свободолюбиви. Действат разумно и премислено, те са привлечени от всичко извънредно и автентично. Много хора харесват метода, по който мислят, по тази причина постоянно им се дава поддръжка от обществото. Силна воля, креативност, с развито възприятие за персонално достолепие, не се помиряват с несправедливостта.

22-30 юни
Обича сигурността, сензитивен е и кадърен на съчувствие. Семейството и приятелите са значими за него, тъй че те постоянно са под негова протекция, непрекъснато на страната на истината и справедливостта, духовните полезности са значими за него. Той може елементарно да въздейства на хората.

1-11 юли
Обичат да размишляват, имат страхотна вътрешен глас. Мислят прогресивно и положително. Не понасят повърхностните хора. Често избират да ревизират индивида, преди да се доверят. Ценят сигурността и стъпват крепко на земята.

12-22 юли
Артистичните качества, склонността към изкуството, жалостта и състраданието са единствено част от присъщите черти на човек, роден в средата на юли. Идеалист, с положително въображение, постоянно се пробва да надмине себе си. С положително сърце и сетивно разбиране на света. Безкористен и е в положение да се отдава изцяло в любовта.

23 юли-1 август
Те са самоуверени и самостоятелни водачи. Ценят произхода си, благородни и горди са, обичат вниманието и постоянно се отличават в обществото. Имат отлични организаторски умения, художници и създатели по природа, не умеят да се преструват, за тях обаче е значимо да бъдат обичани. Лесно показват мислите си.

2-12 август
Приятно е да се приказва с тях, умеят да отвличат вниманието от ежедневните проблеми. Добросъвестни, само че обичат да печелят пари, ценят качеството. Рядко наскърбяват другите и се отличават със забележителна благотворителност. Обичат да пътуват и да откриват нови неща. Силни по дух, на тях може да се повери загадка, тъй като са същински другари, свободолюбиви.

13-22 август
Тези хора са борци по природа, способни да се жертват, енергични и нормално реализират своето, с помощта на своята просветеност и храброст. Те не са подготвени да се примирят с несправедливостта. Осъзнават нуждата от нововъведения. Те са предприемчиви и съобразителни, знаят какво и по кое време го да вършат. Фзически развити, не обичат да чакат, обичат новите планове и планирането.

23 август-1 септември
Това са съобразителни и умни хора, способни да мислят разумно и елементарно да намерят общ език с другите. Те обаче не обичат проблемите. Любовните връзки са значими за тях. Харесват елитните заведения и висококачественото обслужване, не понасят незнанието. С един взор могат да разпознават минусите на другите. Те се интересуват от аргументите за събитията, те са общителни, възприемчиви и желаят да знаят и схващат всичко тъкмо.

2-12 септември
Приема живота съществено и се пробва да взема твърди решения. Неговите условия и упования са разумни и напълно действителни, а той е работлив и възнамерява бъдещето си. Дисциплиниран, виновен и подготвен да постави старания за осъществяване на цели или отговорности, деликатен, държи на думата си.

13-22 септември
Силна персона, която приказва всъщност. Умее да обича и умее да усеща партньора; интелигентен, уравновесен и прелъстителен, буен в любовта; благ и избира спокойствието; обича да поддържа връзка, само че без пресилване. Способен да мисли независимо.

23 септември-2 октомври
Привърженици на хубостта и лукса – сами се отличават с хубост и прелест. Те знаят какво е любовта и по какъв начин да обичат, доста са общителни, обичат свежите идеи; те не щадят пари за удоволствия и рядко се отхвърлят от каквото и да било, по тази причина постоянно изпитват компликации, свързани с това. Те се интересуват от пътувания и запознанства. Често имат късмет да осъществят фантазиите си.

3-13 октомври
Хората, родени при започване на октомври, постоянно са забавни, привлекателни и необикновени. Нуждаят се от независимост и ненавиждат разпоредбите. За тях са значими обществените връзки, постоянно се открояват от тълпата. Те се любуват на личните си решения. Следят за измененията и нововъведенията в света и ги употребяват сполучливо.

14-23 октомври
Психически и физически развъртян. Той е в положение интензивно и бързо да се движи през живота. Вслушва се в разсъдъка, а не в сърцето, той е в положение да слуша гласа на логиката. Винаги показва възприятията си. Уважава съдействието и елементарно се сближава с хората, когато е належащо. Собствената му половост и прелест не са на последното място за него.

24 октомври-1 ноември
Представителките на дамите от този интервал са доста привлекателни, мъжете са доста харизматични. Те се интересуват от мистиката и непознатото, от време на време имат качества в тази област. Те могат да отстояват правата си, от време на време внезапни, само че уверени в себе си. Обичат точността и дисциплината. Те могат елементарно да разгадаят тайните на другите, само че знаят по какъв начин да ги пазят, хора със мощен темперамент.

2-11 ноември
Характеризират се с страст, романтика и пристрастеност. Винаги се придържат към своите идеали. Имат вътрешен глас, която могат сполучливо да ползват в живота. Обичат да се развиват с обичан човек, за който са подготвени да създадат доста. Отзивчиви, съчувствието и съпричастността не са им непознати. Имат мощен темперамент, способни да се борят.

12-22 ноември
Тези персони имат впечатляващи качества: почтеност и правдивост, борят се за истината, вниманието на хората постоянно е привлечено към тях, с помощта на тяхната прелест и обществено състояние. Късметът ги следва на всички места. Притежават предвидливост. След сложни обстановки те елементарно събират сили, с цел да продължат живота си. Имат развито шесто възприятие. Патриоти, ценят фамилията.

23 ноември-1 декември
Те са почтени, самоуверени, имат мощна религия и живеят по съвест, почитат възприятията на другите и ценят образованието и знанието, оптимисти, плануват обстановките. Въпреки обстоятелството, че не са доста подвластни от любовта, те постоянно пазят и ценят своите близки. Изящност и грамотност – това е, което ги притегля към другите хора. Добри ментори.

2-11 декември
Смели и дейни хора, които не одобряват нищо, в което не са сигурни, обичат да спорят и да се борят за правдивост. Целенасочени и самостоятелни, рядко се вслушват в препоръки. Държат на думата си, имат мощна полова прелест, буйни и могат да стартират връзка с всеки човек, който харесват. Понякога нетърпеливи и работят безогледно.

12-21 декември
Лесно въздействат на другите. Кръгозорът, интуицията и пристрастеността им са впечатляващи. Въпреки способността да управляват възприятията си, обичат похвалите, във връзка се управляват от своите стремежи, преобладаващи. Не обичат да вършат неточности. Отворени към изкуството и нововъведенията, горди, отстояват себе си.

Вижте още: Забавен тест: Изберете циганка и узнайте нещо забавно за себе си!

22-31 декември
Могат да поемат отговорност, ясно знаят какво желаят и вземат верните и подобаващи решения. Дисциплинирани са, заради което могат да преодолеят огромни компликации. Може да им се има вяра, от време на време са песимисти. Адаптират се към разпоредбите и изискванията. Доверието и уважението в любовта са от първостепенно значение за тях. Те ценят и се грижат за колегата. Развитите лидерски и организационни качества са присъщи за тях, сполучливи.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР