Карлуш Кейрош е новият селекционер на Катар. Той подписа договор

...
Карлуш Кейрош е новият селекционер на Катар. Той подписа договор
Коментари Харесай

Катар назначи бивш треньор на Реал Мадрид

Карлуш Кейрош е новият селекционер на Катар. Той подписа контракт до 2026 година Като хазаин на Световното състезание през ноември катарският народен тим дебютира на Мондиал, само че загуби и трите си мача в груповата фаза.

Тъй като беше хазаин, Катар не взе участие в квалификациите и в този момент ще опита за първи път да ги преодолее. Целта пред Кейрош е класиране за Мондиала през 2026 година, който ще се организира в Съединените щати, Канада и Мексико. Азия ще има осем тима, които да се класират, за разлика от преди, когато те бяха четири, а повода е увелечението на участниците на 48 отбора.

Бившият треньор на Реал Мадрид Карлуш Кейрош ще работи със седми друг народен тим. На предишното международно той управлява отбора на Иран. Следващите месеци той по подготовката на Катар за присъединяване в два интернационалните шампионата - КОНКАКАФ Голд Къп през юни и Купата на Азия през януари 2024 г, която ще се организира в Катар.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР