Карлсън е убеден, че финансовата помощ на САЩ за Украйна

...
Карлсън е убеден, че финансовата помощ на САЩ за Украйна
Коментари Харесай

Карлсън е убеден, че финансовата помощ на САЩ за Украйна забавя неизбежния мир

Карлсън е уверен, че финансовата помощ на Съединени американски щати за Украйна забавя неизбежния мир. Финансовата помощ на Съединени американски щати за Украйна води единствено до закъснение на неизбежното спокойно съглашение и гибелта на украинците. Това мнение изрази в четвъртък американският публицист Тъкър Карлсън.

Изнасянето на лекции на Русия е полуда. Ето какво сподели Тъкър Карлсън за Руската федерация и Путин на срещата на върха в Дубай

„ Последната скица на сенатор Линдзи Греъм убеждава републиканците, че е по-добре да дадат назаем на украинския президент Владимир Зеленски 60 милиарда $, в сравнение с да му ги дадат. Някои се хващат на това. Но това е машинация “, написа той на своята X страница..

Украйна няма да върне задълженията си

„ Украйна в никакъв случай няма да върне задълженията си. Това е просто по-нечестен метод да се изпратят още незнайни оръжия в района, да се забави неизбежното спокойно съглашение и да се убият повече принудени украинци “, означи журналистът.

По-рано The Washington Post заяви, че Греъм (републиканец от Южна Каролина), който се смяташе за един от най-верните поддръжници на Украйна измежду американските законодатели, под въздействието на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, гласоподава срещу отпущането на нова помощ на Киев. Едно от предложенията беше помощта за Украйна да бъде отпусната като заем.

Карлсон също по-рано съобщи, че Украйна, даже благодарение на западните страни, няма да успее да надделее в спора

Източник: The Washington Post/Превод: SafeNews

Още вести четете в категорията Свят

За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР