Карлос Сайнц спечели в Остин третия си полпозишън този сезон

...
Карлос Сайнц спечели в Остин третия си полпозишън този сезон
Коментари Харесай

Сайнц: От много време преследвам това първо място

Карлос Сайнц завоюва в Остин третия си полпозишън този сезон и в кариерата си във Формула 1, като изясни, че от много време се пробва още веднъж да се върне измежду най-бързите в квалификациите.

„ Беше занимателно, само че и доста мъчно поради мощния вятър – изясни испанецът. – С тези коли всеки един завой е премеждие, не знаеш какъв брой тъкмо ще е сцеплението на задницата или пък дали няма да се промени държанието на колата. В няколко квалификации бях доста покрай първото място, от доста време го преследвам, само че в този момент го реализирах. ”

Сайнц призна, че чака Ред Бул да имат по-доброто спортно движение на следващия ден.
 Макс: Утре чакам хубаво съревнование Макс: Утре чакам хубаво съревнование
„ Ред Бул са любимецът за на следващия ден – съобщи Карлос. – Тяхното спортно движение е по-добро, нормално съумяват да ни победят в надпреварите – Макс се оправя чудесно, а отборът им разполага с доста добър автомобил. Но ще създадем всичко каквото можем, с цел да останем пред тях и да спечелим успеха тук, с цел да стартираме по допустимо най-хубавия метод тази серия от последните 4 надпревари. ”

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР