Карлос Алкарас ще се сблъсъка с Григор Димитров за трети

...
Карлос Алкарас ще се сблъсъка с Григор Димитров за трети
Коментари Харесай

Време е за шоу: Алкарас спря шампиона от Вашингтон в зрелищен мач и ще срещне Григор в Шанхай

Карлос Алкарас ще се конфликта с Григор Димитров за трети път през сегашния сезон. Водачът в главната скица на Мастърса в Шанхай имаше извънредно тежък дуел против Даниел Еванс, който продължи 2 часа и 25 минути и интригата съществуваше до последно, само че въпреки всичко до изненада не се стигна и топ поставения продължи напред към 1/8-финалите, надигравайки първенеца от Вашингтон със 7:6(1) 6:4.

Еванс обаче несъмнено може да бъде удовлетворен от личното си показване, откакто отрази общо 12 брейкбола и имаше пробив преднина и в двата сета, единствено че някогашният номер едно сподели чудеса от смелост в отбранителен проект и непрестанно караше своя конкурент да прави спомагателни удари, а британецът постоянно вдигаше невярващо ръце, защото Алкарас неутрализираше голям брой привидно печеливши офанзиви от страна на ветерана и след това контраатакуваше безмилостно.

Досега Григор в никакъв случай не е надигравал 20-годишния ибериец, от който през тази година позволи провали в Мадрид и Куинс, а също така е губил от него и на Мастърса в Париж. Неприятното е, че всеки един от тези мачове е завършвал с победа в поредни сетове на младока, само че родният ни представител безспорно сега играе най-хубавия си тенис от началото на годината и ще има своите шансове, в случай че резервира равнището от днешния си успех над Карен Хачанов.

Срещата сред Димитров и Алкарас ще се изиграе в сряда, а занапред следва да разберем и по кое време тъкмо ще бъде обещано нейното начало.

CARLOS SEALS IT IN STYLE
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР