Карлос Алкарас продължава със силното си и безкомпромисно представяне на

...
Карлос Алкарас продължава със силното си и безкомпромисно представяне на
Коментари Харесай

Мистериозното хапче, което бе подадено на Алкарас

Карлос Алкарас продължава със мощното си и безкомпромисно показване на US Open и решително върви към финала и възможната отбрана на трофея, който завоюва предходната година.
 Карлос Алкарас след загубата от Новак Джокович - върхът, който сложи
Какво завоюва Алкарас, когато загуби от Джокович

Поредното достижение на испанеца

Един миг от мача на испанеца от третия кръг на шампионата против Дан Евънс обаче провокира съществени полемики и мнения.

В началото на втория сет по време на една от почивките човек от щаба на Карлос Алкарас подаде на едно от децата, отговарящи за топките на корта, малко стъклено шишенце с хапче, което бе доставено на тенисиста, пише EssentiallySports .

Wonder what the people who say Novak cheats getting drinks from his box will say to Carlos getting pills from his box
— AllTheSports (@WhatSports10)
Какво е хапчето в шишенцето остава тайнственост все още, а и след мача никой не зададе този въпрос към испанеца. Това обаче ядоса почитателите на, които реагираха бурно против метода, по който се одобряват нещата, които Алкарас прави.

I would very much like to know what was in this bottle. It certainly wasn’t liquid, and he gestured to his coach before inhaling it. Very odd.

Причината е, че на миналогодишното издание на Уимбълдън сърбинът бе забъркан в сходна странна обстановка. Тогава на Джокович му бе подадена бутилка с незнайно наличие, от която изглеждаше, че той по-скоро го вдишва, в сравнение с да го пие.
 Карлос Алкарас с остри думи за случилото се сред Луис Рубиалес и Дженифър Ермосо
Острите думи на Алкарас за постъпката на Луис Рубиалес

Тенисистът има ясна позиция

След мача Новак Джокович бе запитан какво е имало в бутилката, а тогава той отговори шеговито: " Магическа запарка ". И до момента в който в обществените мрежи някои считат, че Карлос Алкарас е приел допинг с въпросните хапчета, то други избират да погледнат случката от занимателната ѝ страна, предполагайки, че просто е не запомнил да си изпие витамините. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР