Карлос Алкарас отдавна се заяви като водеща фигура в тениса

...
Карлос Алкарас отдавна се заяви като водеща фигура в тениса
Коментари Харесай

Алкарас след успеха над Джокович: Никога няма да забравя този мач

Карлос Алкарас от дълго време се съобщи като водеща фигура в тениса в бъдеще, само че през тази седмица сподели, че е подготвен да господства спорта още през днешния ден, откакто реализира поредни победи над Рафаел Надал и Новак Джокович, с цел да се трансформира в едвам първия човек, успявал да стори нещо сходно в цялата история на тениса. Последните два дни без подозрение ще останат вечно в съзнанието на 19-годишния испанец, който не скри страстите си след днешния незабравим триумф:

" Да победиш международния номер едно, изключително в Мадрид, е нещо необикновено. Никога няма да не помни атмосферата по време на този мач. Резултатът през днешния ден е отражение на целия труд, който положихме. Всъщност не мога да кажа кое направи разликата сред нас. Двубоят беше толкоз оспорван. Новак имаше шансове да пробие сервис гейма ми в края на втория сет, в първата част пък аз бях доста близо в тайбрека. Честно казано, не знам кое бе решаващото в срещата.

Победите над Надал и Джокович ми дават огромна доза убеденост преди утрешния край. Мисля, че се показах в действителност добре, и към този момент знам, че мога да играя против най-хубавите играчи в света и да ги надвивам ", съобщи младежът.

Източник: АТР

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР