Карло Анчелоти никога не би приел да стане треньор на

...
Карло Анчелоти никога не би приел да стане треньор на
Коментари Харесай

Анчелоти разкри дали би станал треньор на Барселона

Карло Анчелоти в никакъв случай не би приел да стане треньор на Барселона заради лоялността му към Реал (Мадрид), който той назова " най-хубавия клуб в света ".

Анчелоти завоюва купата в Ла Лига и два трофея от Шампионската лига с Мадрид в два интервала, само че съгласно информации времето му в клуба изтича и той може да напусне " Бернабеу " след края на сезона.
 Карло Анчелоти може да се завърне в Челси
Карло Анчелоти може да се завърне в Челси

Италианският експерт е вид за лондончани

Самият Анчелоти не желае да приказва за бъдещето си, само че в едно е безапелационен - няма вид да поеме огромния противник Барселона.

" За мен е невероятно да упражнявам Барселона ", сподели Анчелоти пред кореспонденти на конференцията си преди мача на Реал Мадрид в Ла Лига с Виляреал в събота.

" След 1272 мача като треньор не би трябвало да потвърждавам нищо. Не бих трансформирал себе си. Трябва да почитате моята персонална история и тази на клубовете, в които съм работил. Аз съм обичан и се усещам сигурен, тъй че няма причина да сменя Реал Мадрид с Барселона ", сподели още той.
 Бивш нападател на Реал (Мадрид): Анчелоти не е изцяло благополучен
Бивш нападател на Реал (Мадрид): Анчелоти не е изцяло благополучен " Сантяго Бернабеу "

Слуховете за бъдеща разлъка сред експерта и гранда от Мадрид не са необичайност

Отборът на Анчелоти победи Барса с 4:0 в реванша от полуфинала за Купата на Краля на " Камп Ноу " в сряда и компенсира изоставането от 0:1 в първия мач, с цел да удостовери мястото си на финала против Осасуна.

Но в шампионата Реал изостава с 12 точки от каталунския гранд и очакванията им да защитят купата наподобяват оскъдни.

Анчелоти не счита, че тимът му е доста по-слаб от предишния сезон и вместо това приписа заслугите на Барса за подобрението им.

" Имаме единствено четири точки по-малко в лигата от тази фаза предходната година... Барселона има доста повече. Искаме да продължим да се борим за купата до края. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР