Карли Ръсел, жената от Алабама, която призна, че е фалшифицирала

...
Карли Ръсел, жената от Алабама, която призна, че е фалшифицирала
Коментари Харесай

Карли Ръсел, която призна, че е фалшифицирала собственото си отвличане в Алабама, беше призната за виновна в измамата и осъдена на една година затвор

Карли Ръсел, дамата от Алабама, която призна, че е фалшифицирала личното си похищение, е приета за отговорна по две закононарушения, свързани със случая, съгласно филиалите на CNN WBMA и WVTM.

Ръсел се призна за почтен по едно обвиняване за погрешно докладване на правоприлагащите органи и едно обвиняване за погрешно докладване на случай.

Съдия я призна за отговорна и Ръсел беше наказан да прекара една година в пандиза и да заплати близо 18 000 $ обезщетение, съгласно отчетите.

Адвокатът на Ръсел, Емори Антъни, сподели на филиала на CNN WVTM, че неговият клиент е изискал присъда, с цел да могат да апелират случая пред областен съд в опит да избегнат пандиза.

Антъни сподели, че Ръсел не възразява против изплащането на реставрация, като сподели: „ Мисля, че всичко е заслужено, когато става въпрос за реставрация с направените разноски. Така че би трябвало да кажем, че е заслужено. Всеки път, когато претендирате за реставрация, тя би трябвало да бъде потвърдена. Сумата от 17 хиляди и няколко $, прекарани часове, мисля, че би била обективна.

Карли Ръсел, дамата от Алабама, която заяви, че е видяла дете в профил на пътя, преди да изчезне, се съобщи в пандиза Хувър Сити, където беше задържана по две обвинявания. Карли Ръсел, дамата от Алабама, която заяви, че е видяла дете в профил на пътя, преди да изчезне, се съобщи в пандиза Хувър Сити, където беше задържана по две обвинявания. Полицейско ръководство Хувър

Антъни сподели, че клиентката му се е извинила за това, което е направила, и той желае да се увери, че „ психическото й положение е добре “.

Ръсел провежда похищение през юли, което притегли вниманието на нацията, откакто тя мистериозно изчезна, откакто се обади на 911, с цел да заяви за дете, което върви по автомагистрала. Полицаите пристигнали на мястото и разкрили нейното транспортно средство и персонални движимости, само че Ръсел не бил открит на никое място. След съвсем 49-часово полицейско търсене, Ръсел се завърна вкъщи и сподели, че е била отвлечена, държана заложница и е избягала от похитителите си.

Властите продължиха следствието и скоро историята с нейното похищение се разплете. Полицията, проверяваща отвличането, откри, че търсенията на Ръсел в мрежата включват неща като „ Трябва ли да платите за Amber Alert? “ и „ Как да вземете пари от указател, без да бъдете хванати “.

 Карлетия " Карли " Никол Ръсел се вижда на изображение, оповестено от полицейското ръководство на Хувър, Алабама. Ръсел изчезна, откакто заяви на диспечер на 911, че е видяла малко дете да върви в профил на междущатската автомагистрала в четвъртък, 13 юли. Карлетия " Карли " Никол Ръсел се вижда на изображение, оповестено от полицейското ръководство на Хувър, Алабама. Ръсел изчезна, откакто заяви на диспечер на 911, че е видяла малко дете да върви в профил на междущатската автомагистрала в четвъртък, 13 юли. Полицейско ръководство Хувър

Началникът на полицията в Хувър Ник Дерзис сподели, че хронологията на търсенето на телефона й също включва поръчки за автобусни билети от Бирмингам до Нашвил с дата на тръгване 13 юли – датата, на която е изчезнала – и търсения за кино лентата „ Taken “, екшън филм, в който жена е похитен от трафиканти на хора.

По-късно Ръсел призна, че отвличането е било машинация.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР