Кариерата на Зендая е в абсолютен пик и е една

...
Кариерата на Зендая е в абсолютен пик и е една
Коментари Харесай

Зендая с откровения за психичните проблеми, притесненията за пари и как се справя с всичко това

Кариерата на Зендая е в безспорен пик и е една от най-желаните актриси сега. Тя е център на вниманието където и да отиде, а неотдавна бе топ звездата на фестивала във Венеция, където прикова всички погледи с хубав тоалет. Младата актриса притегли вниманието с удивителна рокля на Balmain. Тоалетът в цвят, непосредствен до кожата на Зендая, измамваше окото и ловко създаваше резултат като че ли актрисата е гола.

Виж още: Помните ли Джейк от " Двама мъже и половина "? Няма да повярвате по какъв начин наподобява през днешния ден и какво прави 

Звездата бе във Венеция, тъй като взе участие във кино лентата " Дюн ", който бе показан на фестивала. Филмът е по едноименния разказ на Франк Хърбърт, считан за шедьовър на научната фантастика. Междувременно Зендая изгря и на корицата на стилната Библия " Вог ", където описа много забавни неща.

Актрисата се бори като всеки различен младеж с някои страхове и терзания. Оказва се, че надарената актриса върви на терапия всяка седмица и не се срами да го каже обществено. Тя приканва всеки да върви на терапия, в случай че счита, че има потребност и има финансовата опция да си разреши това. 

Виж още: Дени от " Един за различен " със супер сладки фотоси: " Ако имате това, нещата няма да са толкоз неприятни "

Звездата показа, че не вижда нищо неприятно и срамно, в случай че имаш проблеми да потърсиш помощ, с цел да бъдат решени и да преминеш на друго равнище в живота си. Зендая даже показа, че има непрекъснати терзания, свързани с парите, които изкарва. Ще си кажете, че тя няма от какво да се тормози, само че от време на време хората, които бързо натрупат милиони изпадат в положения, които им пречат да осъзнават това, което им се случва.

Актрисата споделя, че се е метнала на майка си, която е огромна спестовница, само че пък баща ѝ бил на другата страна - " Не можеш да вземеш парите в гроба ", казвал таткото на актрисата и не крие, че в действителност се стреми да икономисва, само че и да си доставя приятност с парите, които изкарва. Наскоро Зендая била на отмора, на която дала кредитната си карта на другар, на който му доверила да заплаща безусловно всичко, само че без да ѝ споделя крайната сума. Актрисата счита, че човек би трябвало да работи, с цел да изкарва пари, само че да харчи рационално. 

Изображение: https://www.instagram.com/zendaya/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР