Кариана започна зимна подготовка със 17 футболисти, от които само

...
Кариана започна зимна подготовка със 17 футболисти, от които само
Коментари Харесай

Кариана започна зимна подготовка със 17 футболисти

Кариана стартира зимна подготовка със 17 футболисти, от които единствено един нов. Нападателят Димитър Георгиев ще играе на стадиона в село Ерден като преотстъпен от Монтана до края на сезона. Възстановяващият се от травма бранител Иван Тодоров ще се причисли по-късно към тима. Още в края на декември старши треньорът на карианци Веселин Великов разгласи, че няма да разчита на Кристиян Димитров, Ангел Русев и Младен Младенов.

Вратарят Стамен Бояджиев пък има оферта от тим от Първа лига и също напуща. 21-годишният пловдивчанин, който се появи на днешната подготовка, с цел да си вземе сбогом с досегашните си съотборници, благодари на управлението за проявеното схващане. По време на зимната си подготовка тимът на Кариана ще организира два лагера в Сандански – първият от 8 до 19 януари, а вторият от 1 до 10 февруари, като тогава ще вземе присъединяване и в шампионата “Петричка пролет”.

Кои започнаха подготовка:

вратар: Павел Станев;

бранители: Ангел Цолов, Николай Дичев, Георги Георгиев, Цветко Иванов, Стоян Предев, Ангел Бастунов;

полузащитници и нападатели: Николай Николов, Деян Иванов, Цветомир Тодоров, Християн Илиев, Владимир Мичев, Янислав Иванов, Евгени Игнатов, Леонел Матадос, Ивелин Илиев, Димитър Георгиев. Треньор: Веселин Великов.

Контролните срещи:

16 януари - търси се тим

19 януари – с Вихрен (Сандански)

23 януари със Спартак (Плевен)

26 януари - търси се тим 1-10 февруари присъединяване на шампионата „ Петричка пролет”

16 февруари – с Монтана
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР