Дори най-големите атракциони често имат само малки опашки в PortAventura,

...
Дори най-големите атракциони често имат само малки опашки в PortAventura,
Коментари Харесай

Тематичният парк, наречен „по-добър от Дисниленд“ с 5 милиона посетители всяка година, почти няма опашки

Дори най-големите атракциони постоянно имат единствено дребни опашки в PortAventura, в Салоу, Испания, който притегля към една трета от посетителите на Дисниленд Париж го прави. Някои от най-страшните влакчета в Европа могат да бъдат открити измежду петте невероятни тематични зони на парка, само че има занимания за цялото семейство в целия парк.

Паркът ще отпразнува своята 30-та годишнина идната година, с туристи от цялостен ​​свят, възхитени за прекарванията си там, написа The Express. Един курортист от Сидни, Австралия, написа на TripAdvisor: „ За нас всичко беше обвързвано с атракционите и не бяхме разочаровани. Отседнахме в хотел Gold River и стигнахме до парка бързо и елементарно.

„ Времето на опашката беше доста задоволително – оптималното време за очакване, което изпитахме, беше към 30 минути – и си заслужава, по-добре е от Дисниленд. “ Втори клиент от окръг Дърам добави: „ Това е доста по-добре от Дисниленд Париж, разходките бяха супер занимателни с къси търпими опашки (15-30 минути). Този па...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР