Karex Bhd – най-големият производител на презервативи в света –

...
Karex Bhd – най-големият производител на презервативи в света –
Коментари Харесай

Задава се световен недостиг на презервативи

Karex Bhd – най-големият производител на презервативи в света – бе заставен да затвори предприятията си, а това от своя страна предвещава изострен дефицит на международния пазар за сходен вид артикули.

В Karex Bhd се създават близо 20 % от кондомите, само че откогато преди 10 дни бе подредено промишлеността да спре поради ковид, в трите предприятия не е създадено нищо, споделя " Ройтерс ", представена от dnevnik.bg. Това се равнява на недостиг от 100 милиона броя за марки като Durex, които в някои страни се раздават от системите за опазване на здравето или от стратегии на Организация на обединените нации.

На 27 март управляващите разрешиха възобновяване на работата, само че единствено с 50% от личния състав и според особено изключение за изключително значим вид производства. Ще отнеме известно време да завъртим машините и ще е борба да отговорим на търсенето при работа на половин мощности ", споделя пред организацията Го Мия Киат, изпълнителен шеф на компанията.

Ще има дефицит на всички места, което е плашещо, добавя той. Притеснението ми е за доста филантропични стратегии в Африка. Дефицитът няма да е 2 седмици или месец, месеци наред.

Блокадата в Малайзия ще остане най-малко до 14 април, защото с 2161 инфектирани и 26 умряли сега това е най-засегнатата страна в Югоизточна Азия.

Други огромни производители са Китай (тук фабриките занапред се рестартират) и Индия и Тайланд (където пикът на епидемията още не е достигнат). Го споделя, че е оптимист за бизнеса си, защото тъкмо в сегашните спешни времена хората се въздържат да имат деца.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР