Каракачанов: Да се проведат преговори с правителството на САЩ за

...
Каракачанов: Да се проведат преговори с правителството на САЩ за
Коментари Харесай

Каракачанов: Да се проведат преговори с правителството на САЩ за придобиване на нов боен самолет

Каракачанов: Да се проведат договаряния с държавното управление на Съединени американски щати за придобиване на нов военен аероплан
Предлагаме да се проведат договаряния с държавното управление на Съединени американски щати за придобиване на нов вид военен аероплан от България. Това съобщи министърът на защитата Красимир Каракачанов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Предлага се да се разпореди на премиера на България да сътвори организация за договарянията при правене на плана за интернационален контракт от българска страна. Задължително в преговорния екип да взе участие министърът на защитата, стопанската система, външните работи и финансите на България, добави Каракачанов.

Надявам се Народно събрание да даде мандат за водене на договаряния, сподели от своя страна министърът на стопанската система Емил Караниколов. Комисията си свърши добре работата, благодаря, че продължава процесът за придобиване на нов изтребител, който е извънредно нужен на нашите Военновъздушни сили, съобщи началникът на защитата Андрей Боцев.

Дано в скоро време се подписа договорът при най-изгодните условия за страната. Надявам се Народно събрание да даде мандат на държавното управление, с цел да може да продължи договарянията, сподели още Боцев. Очаквайте детайлности. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР