Каприз или истинска любов? По-долу даваме поредица от знаци, които

...
Каприз или истинска любов? По-долу даваме поредица от знаци, които
Коментари Харесай

Как да разбереш дали е любов, или мимолетна връзка?

Каприз или същинска обич?

По-долу даваме поредност от знаци, които ще ви оказват помощ да разберете дали това, което изпитвате към другия, е същинско възприятие или е просто мимолетна фикс идея, която ще избледнее рано или късно.

Ако е следващия каприз:

1- Изпитвате голямо привличане към физическия му тип, доста повече в сравнение с към неговата персона

2- Като цяло качествата на този човек, които ви притегля са малко, само че ви притеглят по натоварен метод.

3- Искрата постоянно поражда бързо; Сякаш времето стопира да тече и на следващия ден свършва светът.

4- Това са връзки, в които ползата е сходен на влакче в увеселителен парк; непрестанно се усилва и понижава. Днес е едно, на следващия ден напълно друго.

5- Такъв ангажимент дезорганизира вашата персона, прави ви по-малко ефикасни и даже малко безотговорни. Някак си сте се пуснали по течението.

6- Цялата ви галактика се върти към другия човек. Следователно останалите връзки не наподобяват значими. Идва миг в който фамилията и околните другари стартират да бъдат подценявани.

7- Това, което околните ви мислят за вашето завладяване не се взема поради, тъй като слепотата ви е по-голяма и вие виждате единствено положителното в спътника си.
5 метода да притеглим любовта съгласно Фън Шуй
Утвърждения, вълшебен ритуали, амулети, фън-шуй - това е богат боеприпас от мистични средства, които можете да употребявате, с цел да намерит...
Прочети повече
8- Липсата на време обаче бързо ще убие връзката.

9- Склонни сте да спорите доста с него и помиряванията ще станат единствено краткотрайни.

10- Вашият интерес е себелюбив, тъй като мислите за личното си благоденствие, а не за израстването на колегата си. Тук главната цел ще бъде да намерите индивида, който ще посвети живота си на това да ви направи щастлива, само че би трябвало съществено да се запитате какво можете да получите от тази връзка?

Ако е обич, тогава...

1- Харесвате цялостната персона на индивида; т.е. допълнението сред физическото и емозционалното. Цените неговите  ползи.
Дали жена, която държи на материалното, може да обича същински
Винаги материалното е било прелъщение за индивида. Има дами, които биха дали всичко, с цел да получат пари, нова кола или апартамент. Това не...
Прочети повече
2- Привлечени сте от доста качества на другия човек. Чувствате се горда, че тъкмо вие имате невероятната привилегия да сте с него.

3- Връзката стартира постепенно. Взаимно си давате нужното време за излизане, шерване, като по този метод създавате същинско чувство. 

4- Топлината и нежността надвиват над буйния секс.

5- Вашата персона се трансформира към по-добро. Защото любовта извежда най-хубавите качества, които ви трансформират в по-добър човек. А това се вижда и от всички към вас.

6- Въпреки че, връзката е значима за вас, в никакъв случай не оставяте фамилията и приятелите си настрани. 
Какви са хората обектофили - които се женят за предмети?
Да, има и такива хора. Повечето от тези бракове не се признават от страната, само че те са не по-малко действителни и значими за тези, които...
Прочети повече
7- Вероятно родителите ви и множеството ви другари утвърждават тази връзка. Това ви стимулира да давате още повече от себе си.

8- Отсъствието му кара сърцето ви да се влюбва още повече и да се стараете към още по-хубави моменти, когато сте дружно.

9- Въпреки полемиките, типични за всички двойки, те в последна сметка стартират да понижават заради ангажираността и привързаността, които към този момент съществуват сред вас двамата.

10- Никога не мислите за себе си, а за благополучието и съюза на двойката. Имате по-голяма ангажираност и непрекъснато търсене на благополучие.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР