Капка суета няма у Венелин Петков! Бившият водещ на bTV

...
Капка суета няма у Венелин Петков! Бившият водещ на bTV
Коментари Харесай

Венелин Петков Е Шеф, А Се Излага Жестоко

Капка суетност няма у Венелин Петков! Бившият водещ на bTV новините и сегашен началник на осведомителните излъчвания на частния народен канал върви с едни и същи облекла към този момент близо четири години. Щом времето на открито е хладно, той се носи из София с кафявото си яке „ на баклавички ” и някой от двата си чифта обичани сини панталони. С този отбор той е и на работа, и на пазар и на интимни срещи.

„ Нито съм вещоман, нито държа да съм в крайник с модата, та да си закупувам непрекъснато нови и нови тоалети. Имам какво да облека, а за замяна на някоя от облеклата си се възнамерявам, единствено в случай че тя се скъса. Не облеклото прави индивида, а това, което е в главата му ”, обяснявал е журналистът.

Голямата си началническа заплата той предпочитал да харчи за книги, културни мероприятия и обогатяващи познанията му за света пътешествия. Онзи ден папараци снимаха 46-годишния Венко в станалия обичаен за него комплект от кафявото му яке и поръбен наследник панталон – вид училищен. Новинарят вървеше пеш в региона на Малкото НДК, където са ситуирани студията и офисите на малкия екран му, написа „Уикенд“.

Пътьом Петков видя кола, водачът на която беше негов остарял другар. Тв босът махна пламенно за привет, а индивидът зад кормилото на часа спря автомобила и излезе от купето за здрависване и къс диалог.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР