Капитанката на националния волейболен отбор на България Елица Василева и

...
Капитанката на националния волейболен отбор на България Елица Василева и
Коментари Харесай

Супер Ели с 14 точки, Казалмаджоре с нова загуба в Италия

Капитанката на националния волейболен тим на България Елица Василева и нейният Епиу (Казалмаджоре) позволиха 3-а загуба в италианската Серия А1. Василева и компания отстъпиха като посетители на мощния отбор на Савино Дел Бене (Скандичи) с в един от най-интересните мачове от междинния 5-и кръг на шампионата, игран нощес.

По този метод Казалмаджоре се смъкна на 8-о място във краткотрайното класиране с 2 победи, 3 загуби и 6 точки. В идващия 6-и кръг Ели Василева и съотборничките й са домакини на 7-ия в таблицата Реале Мутуа Фенера (Киери). Срещата е в неделя (18 октомври) от 18,00 часа българско време.

Елица Василева изигра постоянен мач и стана най-резултатна за Казалмаджоре с 14 точки (3 блока, 34% успеваемост в офанзива и 81% положително посрещане) . Лаура Партенио добави още 13 точки (1 блок, 1 ас, 37% успеваемост в офанзива и 57% положително посрещане), само че и нейните старания не бяха задоволителни за триумф.

За отбора на Скандичи полската националка Магдалена Стисяк осъществя 17 точки (1 блок, 1 ас и 38% успеваемост в атака), а Елена Пиетрини приключи с 13 точки (42% успеваемост в офанзива и 93% положително посрещане) за успеха.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР