Капитанката на женския национален отбор по волейбол Елица Василева разказа

...
Капитанката на женския национален отбор по волейбол Елица Василева разказа
Коментари Харесай

Наша националка разказа за пълната изолация в епицентъра на заразата в Европа

Капитанката на женския народен тим по волейбол Елица Василева описа пред bTV за протичащото се в епицентъра на пандемията от ковид – Италия, откакто играе за локалния „ Игор Горгонзола “ в Новара. Градчето се намира в северната част на страната, единствено на 50 километра от Милано в най-засегнатата област Ломбардия. За Елица и приятеля ѝ – един от най-хубавите волейболисти в света, който също играе на Апенините – сърбинът Александър Атанасиевич, през вчерашния ден бе 17-ти ден на цялостна изолираност. Самата тя изрази подозрения преди десетина дни, че е изкарала ковид, защото преди три месеца с тима ѝ участваха на Световното клубно състезание в Китай, а тогава там бе взривът на болестта.

„ Излизаме доста рядко – единствено до супермаркета. Правим го на 2-3 може и 4 дни. Положението продължава да бъде съществено. Изпълняваме всичко, което са ни заръчали от клубовете и страната тук, и се надяваме, че колкото повече в този момент сме затворени у дома и съблюдаваме разпоредбите, толкоз по-бързо ще сме всички дружно и ще водим естествен метод на живот “, показа красивата българска волейболистка.

 Василева и Атанасиевич са дружно от лятото на 2017 година. Докато бе състезателка на съветския Динамо (Казан), капитанката на националния ни отбор постоянно пътуваше до Италия, с цел да гледа онлайн Алекс с екипа на Перуджа.

След това българката продължи кариерата си в Италия, което разреши на двамата да бъдат по-често дружно. Въпреки това двамата спортисти имат извънредно динамичен живот, раздробен сред тренировки и безкрайни пътувания за мачове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР