Капитанът на руска подводница Станислав Ржицки е бил застрелян по

...
Капитанът на руска подводница Станислав Ржицки е бил застрелян по
Коментари Харесай

"Ликвидиран от собствените си хора": Капитан на руска подводница е застрелян по време на джогинг

Капитанът на съветска подводница Станислав Ржицки е бил убит по време на утринното си тичане в Краснодар. Той е бил погубен със седем изстрела от револвер „ Макаров “, два от които са го улучили смъртоносно.

„ Според следствието тялото на 42-годишен мъж с огнестрелни рани е открито във вторник сутринта край улица „ Береговая “ в регионалния център “, се споделя в изказване на съветския Следствен комитет. Капитанът е бил прострелян в гърба и гърдите.

„ Те са стигнали доста по-далеч, в сравнение с се допуска “, споделя ръководителят на украинското военно разузнаване Кирило Буданов

Според органите на реда атентаторът е следил Ржицки отдавна и е познавал маршрутите му за джогинг, разясняват локалните издания. Не е било мъчно да се разбере траекторията му на тичане, защото Станислав самичък я е споделял в обществените мрежи. Чрез приложение Ржицки постоянно разгласил трасетата и времената си от тренировките, които си правел. Самоличността на стрелеца към момента не е известна, претекстовете му – също.

Олексий Резников изясни, че Украйна ще води непоколебим указател на потреблението им

Досега съветската полиция не е съумяла да откри нито една камера за наблюдаване, която да демонстрира осъщественото закононарушение. Търсенето продължава.

На мястото на случая са открити часовникът и слушалките на капитан Ржицки, което демонстрира, че претекстът не е бил обир, разяснява Би Би Си. 

През последните месеци Станислав Ржицки е работил в градската администрация на Краснодар, където е отговарял за активизирането на новобранци. Информацията за службата му в съветския Черноморски флот обаче е спорна. В Украйна той е одобряван като военнопрестъпник. Ржицки изстрелва ракети " Калибър " против Украйна.

„ Въпреки че това е малко парче земя, това е доказателство, че Украйна ще си върне територията “, уточни той

 

Като пълководец на подводница Ржицки взе участие в обстрела на град Виница. „ По-късно обаче той стигна до извода за неефективността на ракетните удари, които съставляват огромни опасности за цивилното население “, се споделя в изказване от Киев. „ Очевидно е бил премахнат от личните си хора поради отхвърли му да извършва заповедите на военното управление. “ Шефът на украинското военно разузнаване Кирило Буданов да е забъркан в убийството.

Според бащата на Ржицки  той в никакъв случай не е взел участие във войната против Украйна и е бил подал молба за уволняване в края на 2021 година, която е била задоволена.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР