Капитанът на носителя на Купата и Суперкупата на България Хебър

...
Капитанът на носителя на Купата и Суперкупата на България Хебър
Коментари Харесай

Тодор Алексиев: Лично за мен това е само един волейболен мач с голяма важност

Капитанът на носителя на Купата и Суперкупата на България Хебър (Пазарджик) Тодор Алексиев показа по време на днешната среща с медиите преди новия мач за Суперкупата против първенеца Нефтохимик 2010 (Бургас) на следващия ден в София, че персонално за него това е единствено един волейболен мач с огромна значимост.

" Започнахме рано и успяхме да създадем една доста добра подготовка и мисля, че сме подготвени. Игровата процедура ще пристигна с времето, естествено. Малко е рано за тези значими шампионати, само че ще се оправим. Лично за мен това е единствено един волейболен мач с огромна значимост, играл съм доста такива и е едно и също. Разбира се, волейболът ми липсваше, едно нещо ти липсва постоянно, когато го нямаш ", разяснява Алексиев.

" За публиката - ние сме доста капризни в това отношение, тъй като доста от нас са играли в националния тим, а за мен това е и втора година в Пазарджик, където публиката постоянно е на равнище. Публиката постоянно е нещо хубаво. Познавайки нашите почитатели, отново ще има огромен джангър и ще се усещаме добре ", добави още капитанът на " тигрите ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР