Капитанът на националния отбор по тенис Валентин Димов обяви състава

...
Капитанът на националния отбор по тенис Валентин Димов обяви състава
Коментари Харесай

Гърми скандал! Гришо отказа да играе за България на олимпиадата в Париж

Капитанът на националния тим по тенис Валентин Димов разгласи състава за мача против Казахстан от Световна група I на шампионата за Купа „ Дейвис “. България ще бъде хазаин на срещата от международното отборно състезание за мъже на 16-17 септември в София. Двубоят ще се играе на клей на ОББ Български народен тенис център (БНТЦ) в Борисовата градина. Мачовете на 16 септември (събота) ще стартират в 12:00 часа, а на 17 септември (неделя) в 11:00 часа.
В тима на България за следващ път няма да бъде Григор Димитров. Неговият управител Георги Стоименов в писмо уведоми капитана на тима Валентин Димов, че решението за безучастие идва като „ резултат на оценката на механически екип на Гришо за неговата стратегия до края на годината “.
Отсъствието на най-хубавия ни тенисист значи, че той няма да играе за България и на олимпийските игри в Париж следващата година, написа Блиц Спорт.
В отбора са включени Димитър Кузманов (номер 191 в международната ранглиста), Александър Лазаров (391), Пьотр Нестеров (733), Александър Донски (788) и Янаки Милев (561).
За присъединяване като част от разширения състав на националния отбор е поканен Илиян Радулов (6-ти в международната класация за юноши).
Първа ракета на Казахстан е Александър Бублик – номер 29 в международната класация. Тимофей Скатов е номер 125 в света, а Михаил Кукушкин е номер 246.
На двойки Казахстан разчита на Александър Недовесов – номер 46 двойки, и Андрей Голубьов, който е под номер 66.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР