Капитанът на националния отбор по художествена гимнастика Невяна Владинова изигра

...
Капитанът на националния отбор по художествена гимнастика Невяна Владинова изигра
Коментари Харесай

Владинова: Съдиите оценяват абсолютно реално

Капитанът на националния тим по художествена гимнастика Невяна Владинова изигра през днешния ден първото си комбиниране на Световното състезание в Баку. Плевенчанката се появи на килима за комбиниране на бухалки и получи оценка от 20.300 точки за него. Тя е подкрепяна от трибуните от татко си и дядо си.

“Най-накрая и аз започнах. Наистина дълго време чаках. Бях спокойна, доста въодушевена. Бях доста овладяна. Доволна съм от себе си като за първи старт. Пропуснах едно-две майсторства, само че не беше от боязън или икономисване. Просто не си бях насочила доста добре бухалките.

Искам да благодаря на всички хора, които са с нас и ни поддържат. И на тези в публиката. Мисля, че наличието на татко ми доста ми оказва помощ. Той е най-спокойният човек, който познавам. Винаги, когато е на съревнование, ми предава това успокоение. Имаме доста специфична връзка и желая да му благодаря особено, че е тук. Дядо ми също е тук и поддържа всяка една от нас. Вика за всички. Те са доста огромна поддръжка за мен.

Доволна съм от оценката, мисля, че съдиите правят оценка безусловно действително. Трябва да имаме действителна визия за себе си, с цел да израстваме. Вчера съумях да виждам всички финали, всички са доста добре готови, имаше единствено една неточност от 16 финала. Всички се борят съществено за тези квоти. Боряна и Катрин би трябвало да бъдат спокойни и да пазят силата си. Много е тежко, изключително за Боряна, която през вчерашния ден игра два финала. Но тя е млада и има сили, сигурна съм, че ще се оправи.

Съчетанието на лента ми е обичаното. Искам на следващия ден да го изиграя с всичко заложено и, дай боже, да вляза на финал”, сподели Владинова пред bTV .

Снимка: Swiss Rhythmic Gymnastics
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР