Капитанът на националния отбор Ивелин Попов получи многомилионна оферта от

...
Капитанът на националния отбор Ивелин Попов получи многомилионна оферта от
Коментари Харесай

Златен дъжд за Попето! Националът получи уникална оферта

Капитанът на националния тим Ивелин Попов получи многомилионна оферта от Китай, научи Sportal.bg. Най-добрият футболист на България през последните три години е мощно мечтан от Ханчжоу Грийнтаун, който предлага контракт на стойност девет милиона лв. на Попето, за идващите две години. Легендата на Барселона Сержи Бархуан е ментор на отбора, а някогашният пазач на България Здравко Здравко е треньор на вратарите. Отборът приключи на трето място във втора дивизия на Китай, само че има съществени упоритости да нападна локалната Суперлига, откакто изпадна през 2016 година.
 Церемония по награждаване на @@@

Именно заради това управлението е готово да влага съществени суми, с цел да докара качествени играчи, които да върнат Ханчжоу Грийнтаун в елита. Офертата шокирала почиващия на Боровец Попов, който е състезател на Спартак (Москва), само че съвсем несъмнено напуща московчани през зимата.
 България - Кипър 2:1 @@@

Родната десетка води договаряния с съветските Ростов, Кубан и Динамо (Москва), както и с турския Гьозтепе, които имат сериозен интерес към 31-годишния футболист. Изненадващата оферта от Китай доста е размътила главата на Попов. Бившият състезател на Литекс, Газиентепсор, Кубан и Рубин е на кръстопът, защото финансовите условия са неповторими, а той не е първа младост. От другата страна капитанът на националния тим има една огромна фантазия - да играе на огромен конгрес с фланелката на България. При трансфер във втора дивизия на Китай, където равнището на футбола несъмнено не е на равнището в Русия, той може да загуби своето място в селекцията на " трикольорите ".
 България - Босна и Херцеговина @@@
Капитанът на " лъвовете " има 80 мача и 14 гола с екипа на България, като е единствено на 16 мача от Христо Бонев, който е на трето място във безконечната класация по мачове с националната фланелка, а 26 срещи го разделят от водача Стилиян Петров (106).

През 2018 година Попов записа девет мача и четири гола в Премиер лига с екипа на Рубин, както 21 мача и едно попадение във всички шампионати с фланелката на Спартак.

Попето би трябвало да бъде в Москва на 7 януари, като на девети ще пътува за ОАЕ, само че бъдещето му е надалеч от " Откритие Арена ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР