Капитанът на националите Виктор Йосифов от следващия сезон ще играе

...
Капитанът на националите Виктор Йосифов от следващия сезон ще играе
Коментари Харесай

Виктор Йосифов: Щастлив съм, че ще продължа да играя в Италия

Капитанът на националите Виктор Йосифов от идващия сезон ще играе за Джи Груп (Монца). 32-годишният Йосифов през миналия сезон стана блокировач №1 в италианската Суперлига като състезател на ЛПР (Пиаченца) и попадна в Идеалния тим на Сериа А1.

Монца е шестият италиански клуб на Йосифов (след Рома, Модена, Кастелана Гроте, Латина и Пиаченца), а сезон 2018/2019 ще е осмият в кариерата му на Апенините. В България започва в родния си Омуртаг, след което се изявява в Шумен, Черно море, немския Фридрихсхафен и съветския Губерния.

На терена Виктор ще си партнира с имена като Сантяго Ордуна, Олег Плотницкий, Донован Дзаворонок и Фабио Соли.

Monza: Ufficiale, al centro arriva Viktor Yosifov https://t.co/AdE2gFvXxr #GiGroupMonza #LegaPallavoloSerieAFemminile leggilo su pic.twitter.com/gsnvYNLsBP
— Volleyball.it (@Volleyball_it) May 21, 2018 " Много съм благополучен да остана в Италия и да играя в Монца. Когато ми се обади спортният шеф Клаудио Бонати, не се замислих изключително дали да приема, тъй като знам какви са упоритостите на клуба. Готов съм да дам всичко от себе си и на драго сърце ще нося фланелката на отбора ", съобщи центърът.

A post shared by Consorzio Vero Volley (@verovolley) on May 21, 2018 at 7:29am PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР