Капитанът на Наполи Марек Хамшик потвърди новината, че обмисля възможността

...
Капитанът на Наполи Марек Хамшик потвърди новината, че обмисля възможността
Коментари Харесай

Хамшик призна, че може да напусне Наполи

Капитанът на Наполи Марек Хамшик удостовери новината, че обмисля опцията да напусне клуба през лятото. По-рано през днешния ден бащата на футболиста Ричард Хамшик съобщи, че синът му е получил предложения от Китай, а малко по-късно и самият халф призна, че има предпочитание да опита нещо ново.

Словакът, който в последните години се трансформира в съществена фигура на „ Сан Паоло “, не скри разочарованието си от пропуснатия късмет неаполитанци да побеждават в Калчото за първи път от сезон 1989/90. Тимът на Маурицио Сари записа доста мощен сезон, само че в последна сметка приключи втори след първенеца Ювентус.

Агентът на Хамшик: Не мислим за трансфер в Челси

„ Наистина вярвахме, че този път ще спечелим Скудетото и несъмнено съм доста отчаян, че още веднъж изпуснахме купата. Най-вече скърбя за нашите невероятни почитатели, които заслужаваха да побеждаваме в Серия А, съобщи Хамшик, който носи екипа на Наполи от 2007 година насам.

„ Прекарах толкоз доста време тук, давайки всичко от себе си. Може би обаче пристигна времето, в което нашите пътища да се разделят, защото би ми се желало да опитам нещо ново “, добави още опитният полузащитник./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР