Капитанът на Мароко Ромен Саис нямаше как да е доволен

...
Капитанът на Мароко Ромен Саис нямаше как да е доволен
Коментари Харесай

Саис: Горди сме от това, което постигнахме

Капитанът на Мароко Ромен Саис нямаше по какъв начин да е удовлетворен от загубата с 0:2 от Франция на 1/2-финала на Световното състезание. Той стартира мача измежду титулярите, само че травмата му още веднъж се обади и трябваше да напусне терена след единствено 20 минути игра. След мача бранителят въпреки всичко съобщи, че е горделив от постигнатото от отбора му в Катар.

“Разочаровани сме от резултата. Искахме да спечелим, както постоянно, само че не се получи. Благодаря на Господ. Горди сме от това, което постигнахме. Остава ни един мач и третото място е значимо. Не съжаляваме за нищо, имайки поради травмите, с които трябваше да се оправяме. Благодарение на Господ направихме това съществено достижение ”, съобщи Саис.

“Можеше да е по-добре, само че можеше да е и по-зле. Сега ще се целим в третото място. Имаме положителни играчи със съществени качества, които играят в най-хубавите шампионати и имат вярната настройка. Това прави разликата. Нашият необикновен дух ни оказва помощ да бъдем това, което сме. Това, което показахме е положително, само че би трябвало да използваме преимуществото от него в бъдещите континентални шампионати и да реализираме триумфи ”, добави бранителят.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР