Капитанът на Манчестър Сити Венсан Компани защити своя съотборник Рахийм

...
Капитанът на Манчестър Сити Венсан Компани защити своя съотборник Рахийм
Коментари Харесай

Капитанът на Сити теши Стърлинг след пропуските

Капитанът на Манчестър Сити Венсан Компани отбрани своя съотборник Рахийм Стърлинг след серията пропуски, които британският национал направи при 1:1 против Бърнли във Висшата лига. Двубоят от 26-ия кръг се разви по познатия модел, в който „ гражданите” преобладаваха, само че този път те не си вкараха ситуациите, а Йохан Гудмундсон донесе равенството за домакините с гол в 82-ата минута.

Точно преди изравнителния гол Стърлинг имаше две страхотни обстановки да се разпише, като във втория случай не улучи празната врата от 3-4 метра разстояние. Дотук през сезона Стърлинг е измежду решаващите фигури за „ небесно сините”с 19 гола във всички шампионати.

„ Рахийм е необикновен за нас. Той вкара повече попадения в последните минути от всеки различен състезател в цялата лига”, разяснява Компани след края на срещата.

„ Днес нещата просто не му се получиха, само че аз слагам високи оценки за всички поради напъните. Оценявам високо метода, по който изиграхме срещата и се справихме в едно в действителност тежко посещение.”

„ Стига да продължим да играем по същия метод, случаите, в които печелим, ще бъдат повече от тези, в които не излизаме като победители”, добави белгийският национал.

Сити се нуждае от 8 победи отсам до края на сезона, с цел да завоюва своята трета шампионска купа на Англия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР