Капитанът на Лудогорец и футболист номер 1 на България за

...
Капитанът на Лудогорец и футболист номер 1 на България за
Коментари Харесай

Десподов: Не крия, че искам отново да играя в Европа

Капитанът на Лудогорец и футболист номер 1 на България за 2021 година Кирил Десподов се надява следващата година конкуренцията за неговия тим да бъде по-сериозна. Той чака освен Левски да бъде кандидат за шампионската купа по футбол, само че и ЦСКА, а и всеки различен тим.

" Всяка една победа е сладка, да – по-сладко е да си състезател на мача след триумф на " Герена ". Днес Левски имаха топ-фенове на трибуните, а ние по-силен темперамент за победа. Не, не сме мислили, че ще ни бъде елементарно. Затова всички сме тук. Всеки един национал, който след 5 дни ще влезе на лагер за мачовете в Лигата на Нациите през днешния ден излезе като титуляр и игра по цялостен мач. Но всички сме тук и се раздадохме на макс, нула % подценяване от наша страна, макар от дълго време извоюваната купа. Ако бяхме подценили този мач, евентуално щяхме да сме някъде на почивки ".

Попитан какво е неговото бъдеще и дали остава в Разград и следващата година, крилото отговори: " Сега съм футболист на Лудогорец. Но в случай че пристигна добра оферта, която да устройва и мен, и клуба, ще се прегледа. Трябва всички страни да са щастливи. Няма да укривам, че желая да изляза в Европа още веднъж и да се потвърдя. Но в този момент съм футболист на Лудогорец.

На въпрос дали следващата година вижда Левски като кандидат номер 1 за шампионската купа, той сподели: " Надявам се, че няма единствено Левски ще ни бъде съперник, нека и ЦСКА да бъде. И всеки един тим. Тогава ще бъде по-добре за нас, ще се вдигне и равнището на шампионата. Защото да сме първи с 21 точки задатък, не е добре. И хората би трябвало да го признаят ".

По обявата работи: Антони Йорданов
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР