Капитанът на Лудогорец Антон Недялков сподели мнението си след равенството

...
Капитанът на Лудогорец Антон Недялков сподели мнението си след равенството
Коментари Харесай

Недялков: Тошко Неделев ще вдигне класата в отбора, очаквам го с нетърпение

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков показа мнението си след равенството с Левски в дербито от 21-ия кръг на efbet Лига. Двата отбора не си вкараха и приключиха 0:0.
 Много борба и динамичност сред Левски и Лудогорец, само че никой не ликува на Много борба и динамичност сред Левски и Лудогорец, само че никой не ликува на " Герена "
„ Все още не мога да кажа какво не ни доближи. Може би има дефицит на самочувствие, самостоятелна класа или отборна игра. Има нещо, щом не сме победили. Според мен европейските мачове бяха авторитет. Да надградим една степен. Не имам вяра, че това ни е повлияло през днешния ден. Лудогорец би трябвало да играе за победа, да се показа по най-хубавия метод. Не бяхме това, което трябваше да бъдем. Лудогорец постоянно се е борил да бъде първенец ", разяснява Недялков.

" До края на сезона има задоволително мачове, ще създадем всичко допустимо, с цел да излезем първи. Какво ще се случи – ще разберем ", добави той.

Относно прехвърлянето на Тодор Неделев, капитанът на Лудогорец показа: " Ако всичко е наред, аз ще съм един от най-щастливите. Всички знаем какво може Тошко Неделев. Ще способства за повдигане на класата. Очаквам с неспокойствие да влезе в тима ”, съобщи Недялков.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР