Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев взе приза за Играч

...
Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев взе приза за Играч
Коментари Харесай

Илиев: Важно бе да влезем в дербито с победа, защото щеше да е много затормозяващо

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев взе наградата за Играч на мача, откакто осъществя попадение и направи асистенция при триумфа с 2:1 над Царско село.

„ Много едва първо полувреме за нас. Не влязохме добре в мача. Беше доста нервно. Знаехме, че Царско село имат проблеми със състава. Някои бяха осъдени, други боледуват. Не знам дали се бяхме настроили, че ще е елементарен мач и че Царско село няма да е този тим, който е. Направихме си тежък мача. Най-важното е, че победихме. Можеше да инкасираме гол, само че не се получи. Това, което ориста ни взимаше в предходните дуели, през днешния ден ни го даде. Важни първи три точки за сезона “, съобщи Илиев.

„ Не сме непрекъснати. Напипваме промени в схемата и изпълнителите. Много огромна е конкуренцията. Това е ситуацията. Трябва да работим и да сме по-постоянни. Това ни направи този тим, който бяхме през последните две години. Побеждавахме с лекост. Сега е обикновено, тъй като шест титуляра ни напуснаха. Нашата мощ и жанр е да пресираме. Имаме бързи футболисти. Красива или грозна, победа е. Важни три точки, тъй като в първите кръгове имахме толкоз. Също беше значимо да влезем в дербито с победа, тъй като щеше да е доста затормозяващо. Да добием самочувствие. Надявам се елементарно да си вземем мача за купата и послед дербито е доста значимо. Амбициите ни са да вземем купата, тъй като можем да кажем, че това е нашия шампионат, тъй като спечелихме два следващи трофея. Миналата година бяхме на косъм да се надигнем против Лудогорец на полуфиналите. Моите почетения към Родопа Смолян, само че това е изцяло реализуем противник “, добави още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР