Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев ще изведе с лентата

...
Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев ще изведе с лентата
Коментари Харесай

Димитър Илиев ще е капитан на България срещу Литва

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев ще изведе с лентата националния ни тим за международната подготовка против Литва. Двубоят е на следващия ден от 16.00 часа на стадиона на локалната федерация във Вилнюс. Новината за Илиев разкри селекционерът Ясен Петров. " Митко ми е съсед. От всички играчи той живее най-близо до нас и по тази причина му гласоподавам доверие ", пошегува се Петров. Той бе треньор на двукратния победител в анкетата за Футболист на годината, когато водеше черно-белите през есента на 2007 година

" Очакванията са ни за победа. Надявам се да вкараме по-бързо гол. Мачът в София беше сложен. Ако бяхме съумели да отбележим по-рано, нещата щяха да наподобяват друго. Тук Литва сигурно ще бъдат по-различни. Ще изчакваме своя късмет. Да се надяваме, че ще отбележим по-рано “, сподели Илиев.

„ Относно терена мисля, че не е нещо ново. Някои сме играли повече на неестествен терен. Аз в Полша съм играл много на неестествен терен. Аз съм упражнявал на сгурия, само че някои са имали повече опция да упражняват на неестествен терен. Топката се движи по-бързо, само че това не би трябвало да е проблем за техничен тим. Естествено, че към този момент би трябвало да сме по-уверени. Аз съм уверен, че сме по-опасен тим от Литва. В тима има израстване и би трябвало да продължим тази възходяща линия “, добави още Димитър Илиев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР